2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

III. Miskolci Hunnia Bor Rangolás, és III. Miskolci Borszalon

Miskolc város adventi ünnepségsorozatához kapcsolódóan 2019.11.29-én megrendezésre kerül ismét a III. Miskolci Hunnia Bor Rangoló, melynek fővédnöke Veres Pál, Miskolc polgármestere lesz.

A zártkörű borverseny a Miskolczi Borbarátok Társasága szervezésében, a Miskolci Polgármesteri Hivatal támogatásával kerül megrendezésre.
A verseny érdekessége, hogy nem a pincészetek nevezik be boraikat a versenyre, hanem a forgalomban lévő borokból válogatnak a szervezők, ezért meglepetés érheti a magyar bortermelőket. A Bírálóbizottság dönt a borok minőségéről, és a nyertes borok egy évig használhatják a „Hunnia Bor Rangolás legjobb bora 2019” címet.
A verseny eredménye az Avasi Borangolás folytatásaként, a Miskolci Polgármesteri Hivatal aulájában megrendezendő, III. Miskolci Borszalon keretében kerül kihirdetésre, és a későbbiekben a szervező weboldalán is megtalálhatóak lesznek az eredmények.

 

Az esemény védnöke: Veres Pál polgármester

Helyszín: Önkormányzat Épülete,

Időpont: 2019.11.29 9:00

 

Ünnepi borkóstoló és borvásár újra!

Miskolc város adventi ünnepségsorozatához kapcsolódóan, a Miskolczi Borbarátok Társasága szervezésében és a Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának támogatásával, valamint a Szövetség a Bükki Borvidékért közösség közreműködésével kerül megrendezésre immár a III. Miskolci Borszalon 2019.11.29-én pénteken 15:00-20:00 óra között a Polgármesteri Hivatal aulájában, ahol a sikeres Avasi Borangolás folytatásaként hagyományteremtő adventi boros rendezvényre várjuk a miskolciakat.

A borokat kóstoláshoz és vásárláshoz a Gallay Kézműves Pince és a KT Kézműves Pince borászai biztosítják, lehet válogatni a Hetedhét Pincészet boraiból is, de lesz Kreinbacher kontra Mezey pezsgőkóstoló is, így itt mindenki eldöntheti, melyik ital illik a saját ünnepi menüjéhez.

A zenét biztosítják:
17:00 La Barriere Manouche Zenekar
19:00 Akvarell
A finom falatokat a Via Piano készíti.

 

Az esemény védnöke: Veres Pál polgármester

Helyszín: Polgármesteri Hivatal, aula

Időpont: 2019.11.29 15:00-20:00

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126466
Női fotográfusok, a kézművesség világnapja és MaDok-filmek kerülnek fókuszba június elején a Néprajzi Múzeumban, sőt rendhagyó raktárlátogatásra is …

További cikkek