2024. 05. 27. hétfő

Hella
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF

Hans Zimmer Budapesten

Európai Turné 2024// The World of Hans Zimmer- A New Dimension// Budapest – MVM Dome //2024. november 07 este 8
Örömmel jelentjük be, hogy Budapest is bekerült a The World of Hans Zimmer – A New Dimension európai turnéjának állomásai közé.

Forradalmi zenei küldetés és az alkotás öröme árad Hans Zimmer legújabb csodálatos zenei kavalkádjában, melyet a The World of Hans Zimmer – A New Dimension számára állított össze. A két Oscar-díjas zeneszerző a számára jellemző módon új dimenziókba emeli munkáját, mely tele van erővel, szenvedéllyel, energiával, szépséggel, drámával, lélegzetelállító momentumokkal és mély érzelmekkel.

A koncertturné elődje, a The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration először 2018-ban bűvölte el a közönséget Németországban, és azóta számos sikeres koncertet tudhat maga mögött világszerte. Ezúttal Hans Zimmer személyesen nem lép színpadra a The World of Hans Zimmer – A New Dimension produkcióban, de az ő jelenléte és kreatív kurátori szerepe biztosítja, hogy ez a show is a legmagasabb minőségben ragyogjon, a világ legkiválóbb szólistáival és egy lenyűgöző szimfonikus zenekarral.

A „Hollywoodi Lázadó” (ahogyan a BBC nevezi) újra és újra lenyűgöző és izgalmas élményt nyújt The World of Hans Zimmer című produkciójával, melyben rendkívüli dallamai és modern kompozíciói magukban hordozzák a filmvilág legnagyobb alkotásainak esszenciáját. Ő fűszerezte és adta meg azt az energia löketet, amivel filmzenéje örökre beírta magát a halhatatlanok közé. Olyan klasszikusok zenéjét jegyzi, mint: a Dűne, a James Bond: No Time to Die, Az Oroszlánkirály, a Gladiátor, a Karib-tenger kalózai, a Batman: A sötét lovag trilógia, az Interstellar, az Utolsó szamuráj, a Top Gun: Maverick…

A The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration dupla albumát 2019-ben a Sony Classical jelentette meg, és azóta is számos rajongó számára biztosít különleges élményt.

A The World of Hans Zimmer – A New Dimension európai turnét a Semmel Concerts, az RCI Global. a Tomek Productions összefogásának köszönhető.

További információk: www.worldofhanszimmer.com

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/the-world-of-hans-zimmer-budapest-mvm-dome-634406/event.html

Hans Zimmerről:

Hans Zimmer több mint 500 zenei projektet jegyez, melyek összességében több mint 28 milliárd dollárt hoztak világszerte a pénztáraknál. Zimmer két Oscar-díjjal, három Golden Globe-díjjal, négy Grammy-díjjal, egy American Music Award-dal és egy Tony-díjjal lett elismert a zenei szakmában. Munkái közül kiemelkednek a Dűne, a James Bond:No Time to Die, a Gladiátor, Az őrület határán, Lesz ez még így se, az Esőember, a Sötét Lovag Trilógia, az Eredet, a Thelma és Louise, az Utolsó Szamuráj, a 12 év rabszolgaság, a Blade Runner 2049 (amit Benjamin Wallfisch-szal közösen komponált), valamint újabb filmzenei művek, mint a Top Gun: Maverick, a Csodanő 1984 és a SpongyaBob Kockanadrág: Kalandra fel. Legutóbbi művéért, a Dűnéért, Zimmer elnyerte az Oscar-díjat a legjobb filmzenéért. 2019-ben az Oroszlánkirály élőszereplős újrafeldolgozásáért, Grammy-jelölést kapott a Legjobb Score Soundtrack for Visual Media kategóriában.

Zimmer-Hans Zimmer Live- turnéja során rendkívül sikeres állomásokat járt be világszerte, ami igazi koncertszenzáció volt, mely 2022. áprilisában indult Európában és 2023. júniusáig tartott.

Semmel Concerts:

A Semmel Concerts Entertainment GmbH az egyik vezető rendezvényszervező Európában, és évek óta a POLLSTAR 10 legjobb szervező között szerepel világszerte. A cég a CTS Eventim AG-vel való együttműködésének 2000 év óta Európa legnagyobb jegyszolgáltatójával együtt vezető hazai és nemzetközi pozíciót töltött be az élőzenés szórakoztató műsorok területén. A Semmel Concertsnek közel 150 alkalmazottja és 8 irodával rendelkezik Németországban. A cégnek érdekeltsége van a Promoters Group Munich-ban és az Arena Berlin Betriebs GmbH-ban, valamint 2020 óta kizárólagos részvényese a Show Factory Entertainment GmbH-nak Bécsben. A vállalat struktúrájában helyet kap a Semmel Exhibitions és a Semmel Artists & Events is. A cég vezérigazgatója Dieter Semmelmann. Különböző nemzeti és nemzetközi témákkal, valamint sokféle saját gyártású produkcióval évente több mint 1500 eseményt szervez, amin több mint 5 millió látogatót jegyeznek. A Semmel Concerts Entertainment GmbH több Live Entertainment Awards (LEA) díjat is elnyert, köztük a -Az Év Szervezője- díjat.

Tomek Productions:

A Tomek Productions székhelye Bécsben, Ausztriában található, és különleges multimédiás koncertkoncepciókat fejleszt, melyek a film- és médiazene világára összpontosítanak. Az olyan eseményekkel, mint a „Hollywood Bécsben”, melyet világszerte televíziós közvetítésben élvezhetünk, valamint az -A Világ Hans Zimmerében- nevű nemzetközi turnéprodukcióval, a Tomek Productions meghatározó szereplővé vált a film- és médiazenei események területén. A koncerteket zene, vizuális elemek, fény és tér kreatív játékával rendezik meg, melyek igazi harmonikus, lebilincselő és érzelmes hangulatot teremtenek

A koncert magyarországi szervezője a Green Stage Production iroda, melynek mottója:

„A Földünk védelme, és ezért tudatos célunk, minden általunk megrendezésre kerülő koncert, előadás megvalósításához szükséges energiafelhasználások adataiból kiszámíthassuk az adott események Ökológiai lábnyomát, ezen számítások eredményeként pedig annyi fát ültessünk hazánkban, amely ezt a keletkezett öko lábnyomot ellensúlyozni képes”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek