2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 407 HUF
1 GBP 480 HUF

HALLOWEEN hét Miskolctapolcán!

Október utolsó hetében izgalmas Halloween hangulat lesz az uralkodó a miskolctapolcai Avalon Parkban. Minden délután változatos programokon vehetnek részt a látogatók, ahol a látványos tüzes, színpadi műsorok mellett lesz Avalon-Észak Tökfaragó Verseny, arcfestés és jelmezverseny, a gokartozás szerelemesei pedig újra átélhetik a versenyzés izgalmát az éjszakai Halloween Gokart Bajnokságon. A park vendégei a Sörkertben különleges, Halloween ihlette ételeket kóstolhatnak.
Október 26. és 31. között rengeteg program közül választhatnak a látogatók a különleges Halloween díszekben pompázó parkban, ahol minden korosztály megtalálja a számára legideálisabb szórakozást.  Tökfaragó versenyt indítanak értékes nyereményért. A zsűri a Halloween hét alatt elkészült töklámpásokból fogják kiválasztani Miskolctapolca legszebb töklámpását. A versenyen gyerekek, családok és baráti társaságok is részt vehetnek a park animátorainak segítségével. Az elkészült töklámpások, melyeket a park területén is kiállítanak, automatikusan részt vesznek a versenyben. Az elkészült művek felkerülnek az Avalon Park Facebook oldalára és a tíz legtöbb szavazatot kapott töklámpás közül választja ki a nyertest a park és az Észak zsűrije.
Egész héten, minden délután zenés, szórakoztató családi műsorok közül választhatják ki az érdeklődők leginkább kedvükre valót. Olyan látványos produkciókat nézhetnek a vendégek, mint tűzzsonglőr bemutató, akrobatikus tűztánc előadás, de lesz lézerharc est, Halloween bűvész előadás, Halloween bábszínház és „boszorkányos” sorverseny is a gyerekeknek.
Halloween jelmezversenyt is hirdet az Avalon Park három korosztály számára október 31-én, szombaton. 6 éves korig, 7-14 éves kor között és 14 éves kor felett is várják a jelmezes vendégeket. A jelmezverseny résztvevői fel is dobhatják öltözéküket arcfestéssel, ugyanis ingyenesen kaphat minden jelentkező kedve szerinti arcfestést. Gondolva azokra a gyermekekre is, akik a parkban játszva kapnak kedvet a beöltözéshez, lehet választani bérelhető – drakula, szellem, boszorkány, vagy éppen a kislányoknak szánt töktütü – jelmezek közül.
Az Éjszakai Halloween Gokart Bajnokság a nyáron megrendezett amatőr bajnoksághoz hasonló feltételekkel és szabályokkal kerül megrendezésre. Az október 26-27-28-29-i elődöntőkből 4-4, összesen 16 fő jut a szombati, 31-i döntőbe, ahol a legjobb 16 versenyző mérettetheti össze gyorsaságát és vezetési képességét, ez alkalommal a sötét és éjszakai kivilágított HELL Kart pályán. Jelentkezés október 6. és 24. éjfél között lehetséges a jatek@avalonpark.hu címen. Minden versenyző garantált ajándékokat kap, a dobogós bajnokok pedig egyedi nyereményekkel gazdagodnak.
A Sörkert is különleges, Halloween ihlette ételekkel készül, finomabbnál finomabb, tökökből készült leveseket, főételeket, desszerteket kóstolhatnak a vendégek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

37. Budapest Mineral Show
Ki ne szeretett volna gyerekkorában színes, szép rajzolatú vagy érdekes formájú köveket gyűjteni? Sokak számára ez a szerelem egy életre szól és lázba…
ZsÖK programajánló augusztus 15-22. Múzeum Utca Plusz Időpont: augusztus 18–21. Helyszín: Káptalan utca Összművészeti kavalkád veszi birtokba a …

További cikkek