2021. 07. 26. hétfő

Anna, Anikó
1 EUR 362 HUF
1 GBP 423 HUF

Ha szeptember vége, akkor Petőfi-napok

Immár 7. alkalommal szervezik meg Miskolcon a Petőfi Sándor Könyvtárban a Petőfi-napokat. A diósgyőri városrészben szeptember 25-én és 26-án is érdekes programokkal várják az érdeklődőket.

 A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Petőfi Sándor Könyvtára hagyományteremtő szándékkal, a Szeptember végén című Petőfi-vershez kapcsolódva rendezi az első őszi hónap végén programját. Idén is kétnapos lesz a rendezvény, az első nap, szeptember 25-én 16:30-tól Kühne Katalin: Hegyek karéjában, valamint az Égi boltívek alatt című köteteinek bemutatójára invitálják az irodalom szerelmeseit. A könyvből a szerző családjának történetét ismerteti meg az olvasó, melyből elénk tárul országunk történelme is.

Másnap, szeptember 26-án, 9 és 13 óra között a családokat várják az intézménybe a szervezők, akik fiatalokra és idősebbekre egyaránt gondoltak. Most mutasd meg! címmel játékos vetélkedőre invitálják az óvodás és kisiskolás diákokat, akik elmutogathatják, vagy lerajzolhatják az általuk forgatott könyveket, ismert mesehősöket, állatokat és különböző tárgyakat. Természetesen a különböző egyedi játékok készítése sem maradhat el. Újrahasznosított termékekből csinálhatnak különböző kreatív játékokat az érdeklődők. A családok egy különleges kézműves játszóház részesei is lehetnek.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

PROGRAMAJÁNLÓ 2021. július 26. – augusztus 2. Elaprózódás A PTE-MK szobrászhallgatóinak csoportos kiállítása Időpont: július 29. – augusztus 15.…

További cikkek