2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Gála Szikszón

Szikszó Város Önkormányzata a Class FM Rádió árvízkárosultak megsegítésére szervezett adománygyűjtése köszönetéül Class FM Gálát szervez Szikszón a városi sportcsarnokban 2010. szeptember 24-én délután öt órától.

A gálán fellép Galambos Lajos barátai kíséretével , akik ezzel a szórakoztató műsorral ajándékozzák meg a kárt szenvedett embereket.
Füzesséri József , Szikszó polgármestere  az ünnepségre meghívta  azokat  a támogatókat, akik a Class FM Morning Show reggeli műsorában licitáltak a sportolók felajánlott relikviáira , és így vásárlásukkal  hozzájárultak az
új lakóházak megépítéshez.

Az önkormányzat oklevelekkel kívánja megköszönni a támogatásukat, amelyeket a gálán adnak át  számukra. Eddig húsz licitáló  jelezte részvételét.
Füzesséri József polgármester azoknak a szikszóiaknak is oklevelet nyújt át a rendezvényen, akik az árvízi védekezéskor áldozatos  munkájukkal hozzájárulnak Szikszó megmentéséhez.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126466
Női fotográfusok, a kézművesség világnapja és MaDok-filmek kerülnek fókuszba június elején a Néprajzi Múzeumban, sőt rendhagyó raktárlátogatásra is …

További cikkek