2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

DAY SPA NAP A HOTEL ANNÁBAN

Vasárnapi DAY SPA nap a Hotel Annában:
Fáradt, kimerült?
Töltse fel magát Gertraud Gruber Szépségfarm metodikája alapján összeállított teljességkozmetikai szépség napon, a Hotel Annában, Miskolc-Tapolcán !

Szökjön meg a mindennapok taposómalmából egy vasárnap és élje át a Gertraud Gruber kozmetikai kezelések, bőrregeneráló, ellazító individuális teljes körű hatásait.

Teljesen mindegy, hogy a klasszikus bázis vagy az ayurvédikus irányelvek szerint választ: Ön örömét fogja lelni szép és megfiatalodott bőrképében és élvezni fogja megújult belső egyensúlyát.

Mindkét kezelési metódus erős anti-aging hatással rendelkezik, a káros anyagcsere maradványok eltávolításával a bőr megfiatalodik, feszes lesz, visszanyeri rugalmasságát, simaságát. A speciális olajterápia masszázs ellazító hatású, mely hat a szellemre és a lélekre.

A mindennapok messzi távolba tolódnak, a belső kiegyensúlyozottság érezhető közelségben lesz. Ön érzi, hogy a hajszának és a stressznek az ellenpólusát találta meg és egy új, teljességi, jó közérzetet él meg.

A Szépség nap bevezető ára lúgosító vagy paleolit étkezéssel és egy kezeléssel (választható klasszikus arc vagy ayurasan arc v. testkezelés): 12.500 Ft/fő

Hotel Anna,

www.hotel-anna.eu, hotelannainfo@gmail.com

Miskolc-Tapolca, Miskolctapolcai  út 7sz,  46-78-77-77,  Kocsisné Kiss Ibolya 30-950-45-45

Jelentkezés, tájékoztatás:

M.Móré Ibolya szépségtanácsadó

70/ 60-44-88-2, gruberhetvege@gmail.com

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megtekinthető kiállítások a Múzeumok Éjszakája időtartama alatt: (17:00-től 02:00-ig) Képtár: • A titkos és a publikus o A múzeum kiállítása Köves…

További cikkek