2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Család és Hivatás Klub

Ingyenes előadássorozat a Holdam udvarban (nem csak) anyukáknak A miskolci Holdam Egyesület és a Miladies Kft. közösen indította útjára a Család és Hivatás Klub című programsorozatot. A kezdeményezés célja a Miskolcon és környékén élő nők támogatása a sikeres álláskeresésben, illetve zökkenőmentessé tenni a munkába való visszatérést a GYES, illetve a GYED időszaka után. Segítséget kívánnak nyújtani a munkahelyek megőrzésében, valamint kiemelt figyelmet fordítanak a női vállalkozók támogatásában – legyen szó már működő tevékenységről vagy egy éppen formálódó ötlet megvalósításáról.

A Család és Hivatás Klub lényegében egy olyan előadássorozat, amely többek között az alábbi témákkal foglalkozik: munkaügyi, munkajogi kérdések, egy vállalkozás beindításának jogi lépései, a GYES és GYED ideje alatt igényelhető támogatások.

A Holdam udvarban megrendezésre kerülő Klub havi rendszerességgel vizsgálja meg a főbb területeket egy-egy szakértő segítségével, aki választ ad a résztvevők előzetesen feltett kérdéseire is, így lehetőség nyílik a személyre szabott tanácsadásra.

A februári előadás témája: Légy a saját főnököd! A vállalkozásindítás lépései. – Cégjogi kérdések, különös tekintettel a 2012. március 1-jétől hatályos jogszabály módosításokra.

A rendezvény ingyenes, a programokra minden érdeklődőt szeretettel várunk!

További információ és tematika: www.holdam.hu, www.miladies.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…