2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

AMTS 2023: a szezon méltó nyitánya

Rengeteg élmény, egy belépővel – és még egy autót is nyerhetsz!

2023-ban újra tavasszal nyitja meg kapuit Magyarország legnagyobb és legátfogóbb szezonkezdő autós kiállítása és show-ja, az AMTS, azaz Automobil és Tuning Show a Hungexpón. Színes felhozatal, rengeteg program és 100.000 négyzetméternyi élmény várja a látogatókat!
Az immáron 17. éve hihetetlen járműveket felvonultató show 5 pavilonban és hatalmas külső területen, 15 ország több mint 250 kiállítójával és több mint 1.000 kiállított autójával az AMTS történetének eddigi legnagyobb és leglátványosabb felvonásának ígérkezik. Múlt, jelen és jövő autócsodái rengeteg programmal és látnivalóval fűszerezve nézhetők végig március 17-19. között Budapesten.
Az egyedülálló rendezvény tíz, teljes értékű autós rendezvényt tömörít magában, melyek mindegyike egyetlen belépőjeggyel látogatható. Mindezt látványos kültéri és színpadi showműsorok, valamint bemutatók színesítik, a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek: az AMTS garantáltan kivételes szórakozást nyújt az egész család részére!
A repetorárban hazánk legnagyobb autótuning showja, új autók kiállítása, elektromobilitás expo, veteránautó és oldtimer kiállítás, hot rod Show, drift bajnokság és off-road Show is szerepel.

Az idei év egyik fő látványosságaként, a Toyo Tires, az Abroncs Kereskedőház, valamint az Audi Motorsport jóvoltából Magyarországon először az AMTS-en mutatkozik be élőben a világ egyik legbrutálisabb versenygépe, az Audi S1 Hoonitron, melyet a gyár kifejezetten Ken Block, valamint csapata, a Hoonigan részére készített. A teljesen elektromos, egyetlen példányban létező koncepció egyike lesz a nemrégiben tragikusan elhunyt pilóta tiszteletére emelt emlékstand járműveinek.

A hagyományokhoz híven, idén is mindenki esélyt kap egy egyedi autó megnyerésére, aki felnőtt, családi, vagy VIP jegyet vásárol a rendezvényre – akár elővételben, akár a helyszínen. A még februárban, nyilvánosan átépített SEAT Leon FR sportkombit a show harmadik napján sorsolják ki a játékra regisztrált látogatók között. A családi jármű az AMTS történetének legfiatalabb és legjobban felszerelt nyereményautója, a Das Weltauto támogatásában.

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:
Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
Elektromobilitás Expo – elektromos autó kiállítás és a kapcsolódó háttéripar bemutatkozása
Classic Automobil Show – restaurált klasszikus autók, oldtimerek, veteránok
Magyarok a világ járműgyártásában kiállítás – hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
GymkhanaDrift Bajnokság és Show – A látványos autósportok exkluzív versenye
OFF-ROAD Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán
’50 Brothers Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
Tuning találkozó és kiállítás – több száz magánépítő és klub bemutatkozása
SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak!

További információk:
www.amts.hu
www.facebook.com/amtsofficial
https://www.instagram.com/amts_official/
https://www.youtube.com/c/AMTSofficial

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…