2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

37. NEMZETKÖZI FORMÁCIÓS TÁNCFESZTIVÁL GÁLAMŰSOR

Helyszín: Miskolc Városi Szabadidőközpont
(Miskolc, Görgey A.u. 19.)
Idén immáron 37. alkalommal kerül megrendezésre Miskolc városának egyik legszínvonalasabb eseménye, a Nemzetközi Formációs Táncfesztivál, amely évről évre méltán tart számot városunk lakóinak és az ide érkező turisták érdeklődésére. Itt találkoznak a táncos produkciók legnívósabb hazai és nemzetközi előadói, akik ez alkalommal nagyszabású gálaműsor keretén belül kápráztatják el a nézőközönséget professzionális standard, latin és modern tánc előadásaikkal.

November 17-én, szombaton 19 órától a Városi Szabadidőközpontban 10 fellépő csoport 23 produkcióval vesz részt a rendezvényen, köztük Magyarország legjobb felnőtt és gyermek formációi. A fellépők között köszönthetjük a debreceni Valcer Táncstúdiót, akik egészen a latin Világbajnoki középdöntőig jutottak, a többszörös magyar bajnok Savaria Táncegyüttest Szombathelyről, a Dudance Tánccsoportot Pécelről. A fellépők sorának azonban nincs vége; parkettre lép a Bonita Táncegyüttes Veszprémből, aki számos hazai és nemzetközi fesztiválon ért már el kiemelkedő helyezést, Miskolcról a Ten Dance TSE, a Kaffka Margit Általános Iskola és AMI növendékei. A közönség láthatja a sajószentpéteri Freedance Tánccsoportot is.
A korábbi évek hagyományainak megfelelően a Formációs Táncfesztiválra meghívást kapott a Lengyel Bajnokság latin 3. helyezettje, az A-Z Scola Tánccsoport is.
Egyéni párosok közül Josip Bartulovics és Kulik Johanna tangó bemutatóját, majd Süttő Roland és Tombácz Anikó miskolci versenytáncosok táncprodukcióját csodálhatja meg a nagy-érdemű.
A Gálaműsorban természetesen részt vesz a házigazda Miskolci Kulturális Központ Ifjúsági Ház méltán népszerű, és igen eredményes KÖDMÖN Formációs Táncegyüttese és Miskolci Mazsorett Együttese is.
A rendezvényt támogatja a Nemzeti Kulturális Alap és Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata

Jegyárak:    
Gyermek, nyugdíjas: 1. 200 Ft,
Felnőtt: elővételben november 13-ig: 2. 100.- Ft,
november 14-től 2.700.- Ft.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…