2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

az évadzáró arttérben a JÓSÁGról

Az évad utolsó arttér beszélgetése a ViaPiano Étteremben a JÓSÁGról szól majd december 6-án szerdán 17 órától. Így karácsony előtt különösen előtör az érzés: jónak lenni jó!

A témáról Dr.Lubinszki Mária pszichológus, pszichológia szakos tanár, filozófia szakos bölcsész, tanácsadó szakpszichológus, sport szakpszichológus és vezetői coach. Jernei Péter közösségépítő, cserkészvezető, az idén jubiláló Háromkő Egyesület vezetője beszél. Vendégünk lesz Gulyásné Vastag Irén, aki majd húsz évig volt a Jezsuita Gimnázium tanára és igazgatóhelyettese. A Rotary Club miskolci angyalainak egyike, beteg Fruzsina kislánya miatt önkéntes felolvasó és a Hangomat adom díj tulajdonosa. A jó tanár jó diák gondolatköreit Supák Éva, a Jakab Oktatási Kft szakmai vezetője és Furdi Lilla a Zrínyi Ilona Gimnázium franciatanára boncolgatja, aki diákjaival érkezik arttérbe. Jacsó Pál ügyvéd-költő témába vágó versekkel jön. Az est alaphangulatát pedig Vihula Mihajlo gitármuzsikával határozza meg. A program támogatója az Éltető Lélek Alapítvány, szót kap képviseletében Dr.Várhelyi Krisztina közgazdász. E mellett pedig sokan mások is szólhatnak, hisz a rendezvény nyitott és a jelenlévők gondolataira fogékony. Minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …