2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Programajánló
  • »
  • A püspökségtől a borospincékig – görömbölyi garantált sétára várják az érdeklődőket

A püspökségtől a borospincékig – görömbölyi garantált sétára várják az érdeklődőket

A Tourinform Miskolc iroda augusztus 26-án 10 órára garantált sétát hirdet Görömbölyre. A közel 2 órás séta a Görömbölyi Művelődési Háztól indul.

 Újabb garantált sétára invitálja vendégeiket a Tourinform Miskolc. Az iroda folytatja a városrészeket bemutató sorozatát, ahol a belvároson kívüli turisztikai értékeket, történelmi érdekességeket mutatja be a sétán résztvevőknek.

A püspökségtől a borospincékig címet viselő séta ezúttal Görömbölyre vezet, ahol számos egyházi érték, valamint a több száz pincét magába foglaló pincesor is található. A résztvevők többek között megtudhatják ki az az egyházi személy, akiről Görömbölyön és Ungváron is utcát neveztek el, milyen szerepe van a városrésznek a Mária-úton, hol található a pincekápolna, milyen értékeket rejtenek a görömbölyi pincesorok. Tavaly nagy érdeklődés kísérte ezt a sétát, ezért idén megújult tartalommal, új helyszínekkel is készül az iroda. A séta különlegessége, hogy a városrész egyik legszebb földalatti látnivalójánál, a Hetedhét Pincénél zárul, ahol lehetőség van fakultatív módon részt venni egy borkóstolós pincetúrán. A séta augusztus 26-án, szombaton 10 órakor indul a Görömbölyi Művelődéi Háztól. A részvétel nem igényel előzetes regisztrációt.

 

Bővebb információ: https://www.hellomiskolc.hu/a-puspoksegtol-a-borospincekig-garantalt-seta-gorombolyon

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…