2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Zeneút program és a Zeneút tehetségkutató verseny a gyerekekért és fiatalokért

Zeneút program és a Zeneút tehetségkutató verseny a gyerekekért és fiatalokért

A Charles Music Művészeti Produkciós Közhasznú Nonprofit Kft. számos kiemelt zenei produkciót, koncertet mutatott be az eltelt évek alatt nagy sikerrel, amely mellett kiemelt fontosságú számára a valódi társadalmi felelősségvállalás. Különös figyelmet fordítanak a tehetséges gyermekek és fiatalok felkutatására, zenei nevelésükre és tehetségük gondozására, kiemelten a hátrányos helyzetű, leszakadó térségben élő roma és nem roma tehetségekre. A Charles Music e célból fogalmazta meg, és indította útjára a – ZENEÚT – elnevezésű saját tehetségkutató programját Nyári Károly, Prima díjas zongoraművész vezetésével. Nyári Károly karrierjében fontos szerepet játszik a felnövekvő generáció zenei fejlődésének segítése és pályájukon való érvényesülésük mentorálása.

A Zeneút tehetségkutató verseny megrendezése által olyan tehetséges gyermekeket és fiatalokat szeretnének felkutatni, akik zenei tanulmányokat folytatnak, és akik szeretnék megmutatni kimagasló tehetségüket a jazz és a könnyűzene területén. A kiválasztott versenyzőknek segítik a zenei tanulmányaikat, támogatják őket a továbbtanulásukban. Kurzusokat, zenei táborokat szerveznek, ahol az együtt zenélés örömét is átélhetik. Napjainkban különösen fontos szerepe van a gyermekek és fiatalok zenével való találkozásának, hiszen a zene közösség építő ereje mellett, a közösen átélt maradandó pillanatok egy életre szóló élménye az elfogadásról, toleranciáról is szól.

A versenyfelhívás és a versennyel kapcsolatos minden információ valamint a jelentkezési lap elérhető: https://charlesmusic.hu/zeneut/

„A zene az emberi lélek olyan területeit is feltárja, ahova más nem világít be”.

Kodály Zoltán

A Zeneút program és a Zeneút tehetségkutató verseny az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósul meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek