2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Violetta: az új őrület

A napjainkban rendkívüli népszerűségnek örvendő Disney-sorozat, a Violetta már könyv formában is a rajongók birtokába kerülhet. Talán már a szülők sem lepődnek meg, ha beüt otthon a Violetta-őrület, és tinilányaik minden violettás tárgyat magukévá akarnak tudni. Igen, ez a legújabb tini-őrület a High School Musical után. A Violetta – A jelszó a barátság a sorozat második évadáról szóló harmadik kötet, melyben az olvasók megtudhatják, hogy mi történik kedvenc szereplőjükkel, miután elmegy a hangja.


A Violetta egy argentin Disney-sorozat, mely Buenos Airesben játszódik. Violetta egy tehetségesen éneklő fiatal lány, aki több év Európában élés után, visszatér Argentínába édesapjával. A történet úgy kezdődik, hogy az ifjú Violetta híres énekesnő édesanyja autóbalesetben meghal. Violetta eleinte mit sem sejt, hogy örökölte édesanyja rendkívüli tehetségét, ám édesapja óva inti az énekesi karriertől. Violetta Európán még csak zongoraórákat vesz, majd visszatérve Buenos Airesbe, a jó hírű Studio 21 zeneiskola tanulója lesz, ahol fokozatosan derül fény énekesi tehetségére. Ezek után számos szerelmi bonyodalom veszi kezdetét és Violetta története dinamikusan beindul…

Az imént említett alaptörténet tovább folytatódik A jelszó barátság című könyvben. Violettának elmegy a hangja egy fontos szereplés előtt, így kénytelen orvoshoz fordulni. Mintha ez nem lenne elég balszerencse: Violetta kapcsolata Diegoval tovább bonyolódik, és az olvasók ismét egy szerelmi kavalkád kellős középen találhatják kedvenc szereplőiket.

Biztos sokakban felmerül a kérdés, hogy mi a varázsa a sorozatnak. Nos, Violetta a tinilányok titkos álmait valósítja meg; a legtöbb tini ugyanis énekes- vagy színésznő, (vagy valamilyen egyéb módon sikeres és híres) akar lenni és rivaldafényben csillogni. Violetta megvalósítja az álmaikat, miközben emberileg közel áll hozzájuk: a készítők gondoskodtak róla, hogy Violetta története érdekes és megfogható legyen a célközönség számára. A közvetlen hősnő élete nem nehézségektől mentes és neki is vannak ellenségei, mint mindnyájunknak. Violetta okos és őszinte és álmai megvalósítására törekszik.

Jó hír, hogy a rajongók számos Violetta-könyvből válogathatnak. A sorozat alapján készült könyveken kívül, a rajongók számos könyvekben kaphatnak a szereplőktől tippeket: a Divatkönyvben öltözködési, míg a Hogyan valósítsd meg az álmaidat? önmegvalósítási tippekkel szolgál, ám találunk szépségápolási tanácsadó könyvet is (Szépségkönyv). A tanácsadókönyvek mellett, különböző fotó, matricás és rejtvénykönyvekhez is hozzájuthatnak a lelkes olvasók.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek