2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Végre Tom Hanks fián röhöghetünk

Családom, darabokban premier a Comedy Centralon

Egy népes család, négy humoros történet – február 29-én, hétfőn debütál a világszerte nagy sikereket arató Családom, darabokban című sorozat a Comedy Centralon. A magyar humorcsatorna új vígjátéksorozata egy átlagosnak cseppet sem nevezhető amerikai família olykor zavarba ejtő, meglepő és összességében fergetegesen vicces pillanatait mutatja be eddig soha nem látott aspektusból. Az igényes humor mellett az új sorozat szerethető karaktereket is ígér, élen Colin Hanksszel, Tom Hanks fiával.

A Családom, darabokban fittyet hány a hagyományos vígjátéksorozatok szabályaira, és egyedi módon közelíti meg az élet nagy kérdéseit. A történet középpontjában a Short család áll, akik első blikkre pont olyan átlagosak, mint a többi amerikai família: az idősek otthon élnek, a gyerekeik már kirepültek a fészekből, és feleséggel vagy férjjel az oldalukon a saját csemetéiket nevelik. Az azonban már a premierepizódban kiderül, hogy nem egy unalmas famíliával van dolgunk! Mindegyik karakter külön sorozatot kaphatna, és kis túlzással kap is, hála az egyedi koncepciónak, hiszen a 20 perces játékidőn belül 4 egymástól elkülönülő rövid történet tárja elénk az egyes szereplők komikus hétköznapjait.

A produkció egyik sztárja az Oscar-díjas Tom Hanks elsőszülöttje, Colin, aki a 2002-es Narancsvidék című filmmel, majd a sikerprodukció nyomán készült sorozattal került be a köztudatba. A szitkom megálmodója és írója a filmes berkekben ismert és elismert szakember, Justin Adler, aki a színészek magánéletéből merítve formálja emberközelivé és szerethetővé a történetet. Aki kedveli a Modern család könnyed, fesztelen hangulatát, annak a Családom, darabokban is rövid időn belül a kedvence lesz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …