2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Reményről és szeretetről

Az Egy kutya négy útja W. Bruce Cameron kiváló első könyvének, az Egy kutya négy életének folytatása, mely valószínűleg ismerős számos kutyabarát számára.

A sorozat második része egy szívmelengető történettel ajándékozza meg olvasóit kutya és ember barátságáról, és a kutyák gazdáik iránti elkötelezettségéről. E könyv azon kevés regények közé tartozik, melyek folytatásként képesek a megelőző rész színvonalát megidézni.

Kétségtelen, hogy a könyv elolvasása közben valamennyi kutyatulajdonos önkéntelenül megszorongatja majd háziállatát, azok pedig, akik már régóta fontolgatják, hogy kutyatulajdonosok legyenek, valószínűleg megkapják a végső lökést. E megható történetet ott folytatódik, ahol az előző kötet véget ért. Az olvasók végigkövethetik egy kutyus négy reinkarnációját, továbbá Cameron betekintést enged a kutyák gondolkodásába; leírását állatbarátként rendkívül hitelesnek és meghatónak ítéltem; az első részhez hasonlóan sokak másképp fognak kedvencükre tekinteni a regény elolvasása után.

Akik belevetik magukat a kutyus történetének megismerésébe, hamarosan hol mosollyal az arcukon, hol könnyek között találják majd magukat. Az Egy kutya négy útja egy megható, érzelmes történet, melyet könnyen közel érezhet magához az olvasó. E könyv kiemelkedik a maga módján az állatos könyvek közül, hiszen nem egy aranyos állatos történetet mesél el csupán, hanem segít megérteni a kutyákat és hatalmas érzelmi töltettel árasztja el az olvasót. A regény központi gondolatai az élet és az elmúlás köré koncentrálódnak. Cameron könyvével enyhíti sokak kutyájuk elveszítésével kapcsolatos fájdalmát, így sokak számára gyógyír lehet e regénysorozat.

Az egyszerű stílusnak az oka a kutya szemszögéből elmesélt történet, tehát ez jelen esetben indokolt. Cameron precízon és aprólékosan adja vissza az állati nézőpontot. Amint elmerül az olvasó a történetben, nehezen tudja majd lerakni a regényt. Az Egy kutya négy útja kötelező olvasmány minden állat- és kutyakedvelőnek, valamint azoknak, akik tartalmas és érzelemdús kikapcsolódásra vágynak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek