2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Online koncert és gyűjtés lélegeztető gépre

A most kialakult járványhelyzetre tekintettel Magyarország kormánya minden rendezvényt betiltott, több száz fellépés és koncert marad el, így 2020.03.28.-án Budapesten megrendezzük online, zárt jótékonysági koncertünket.

A koncert bevételét teljes egészében felajánljuk a Corona Vírus által megfertőzött betegek gyógyítására, valamint a gyógyító személyzet támogatására. A teljes befolyt összeget a B.A.Z. Megyei Központi Kórház Gyermeklélegeztető Központjának és a Szent László Alapítványnak juttatjuk el. Ebből az adott nonprofit szervezetek lélegeztető gépeket vesznek, valamint a betegek helyzetének javításán dolgoznak.  A teljes nemzet, kollégáink, szeretteink és az egészségügyi dolgozók is nehéz helyzetben vannak a járvány leküzdésében.

KIEMELTEN FONTOS, hogy az online koncert során a prevencióra is nagy figyelmet fordítunk. Az online adásban többször is beszélünk a vírus megelőzéséről, prevenciós oktató kisfilmeket játszunk be, ezzel is arra buzdítva a nézőket, hogy maradjanak otthon és minden lehetséges eszközzel próbálják megelőzni a COVID19 tovább terjedését.

Emellett betartjuk a kormány által hozott jogszabályban hozott intézkedéseit: az előadók egymás után érkeznek a stúdióba, nem érintkeznek egymással, a stáb tagjai pedig maszkban, szemüvegben és kesztyűben végzik a munkájukat. Minden fellépés után fertőtlenítjük az öltözőt, a színpadi mikrofonokat és a színpadteret is.

Szándékaink szerint az online koncertet stream-elni fogjuk a Youtube-on keresztül, a televíziós társaságok számára pedig egy optikai kábelt is kiépítünk, ezzel is elősegítve az eseményről való HD minőségben való közvetítést.

A következő magyar előadók vesznek részt az online koncerten:

Ámokfutók, Bestiák/Miss Bee-Ricky/Picasso Branch, Betty Love, Csordás Tibi/Fiesta DJ Náksi, Desperado, Erős-Spigiboy, Happy Gang/Cory, Krisz Rudi, Shygys, UFO, V-tech/Kefir.

Az est háziasszonya Sári Éva színésznő lesz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek