2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

New adult fiction másképp

A Tíz apró lélegzet az első része K. A. Tucker new adult fiction műfajú sorozatának. Adott két sanyarú sorsú fiatal, akik egymásra találnak… ismerős sztori, mégis Tucker története kiemelkedik az azonos műfajú könyvek sorából.

A regényben történteket sokszor közel érezheti magához az olvasó, hiszen néhány klisét leszámítva meglehetősen realisztikus számos motívum, és ha az izgalmas cselekmény nem lenne elég, a szerző egy brutális csavarral állítja el minden olvasó lélegzetét.

Kacey nem egy átlagos főszereplő. Egy szörnyű balesetben elvesztette szerettei nagy részét és az emlékei nem hagyják nyugodni; poszttraumás stresszel kénytelen megbirkózni, szülők híján elhatározza, hogy felneveli húgát legjobb tudása szerint. Nem meglepő módon, a nehézségek közepette megismerkedik a jóképű szomszédfiúval, Trenttel az új lakhelyükön és egymásba szeretnek. Ám nem ilyen egyszerű a történet, hiszen a fiúnak is vannak titkai, és Kacey múltbeli sebei is nehezen gyógyulnak…

A Tíz apró lélegzetben nem csak a főszereplők, hanem a mellékszereplők is rendkívül érdekesek és szerethetőek. Az olvasó hamar rá fog jönni, hogy képtelen eldönteni, hogy melyik karakter a kedvence, annyira izgalmasra sikerültek mind. Jó hír, hogy a regény folytatásában jobban megismerhetnek majd néhányat a mellékszereplőkből, így az olvasók kiváncsisága valamellyest kielégülhet.

Tucker stílusa gördülékeny, regényét már kevés olvasás után is a nehezen letehető kategóriába lehet sorolni. A könyv egy szívszorító történetet mesél el, mely szól a testvéri szeretetről, a reményről, küzdelemről csakúgy, mint arról, hogy milyen könnyen elveszíthet mindent az ember, ami azidáig fontos volt számára… Kacey jellemfejlődése figyelemreméltó, hiszen egy meggyötört fiatal lányból fokozatosan válik a felelősségtudatára ébredő ifjú nővé, aki elhatározza, hogy erős lesz és gondoskodik a húgáról, hogy könnyebb élete lehessen, mint neki. Kacey lépésről lépésre küzdi le az emberekkel kapcsolatos távolságtartását, Trent segít neki kicegmeregni a gödörből.

A Tíz apró lélegzet szerethető olvasmány lesz mindazok számára, akik kedvelik a komoly témákat boncolgató, gördülékeny cselekményű és izgalmas szereplőket felvonultató szerelmi történeteket. A sorozat további három része már megjelent angolul, feszülten várjuk a magyar fordítást. Egy biztos; ha olyan erős a többi rész, mint az első, akkor megéri a várakozás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek