2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Minden, amit tudni akartunk a rúdtáncról

Pirner Alma neve bizonyára sokak számára ismerősen cseng; a tehetséges rúdtáncos megnyerte a 2006-2007-es Egzotikus tánc Világbajnokságot, kétszer pózolt a Playboy címlapján és napjainkban saját rúdtánciskolájában oktatja a szakma csínját-bínját, lehetőséget biztosítva megannyi nőnek, hogy megélhessék nőiességüket, kiteljesedhessenek és növelhessék önbizalmukat, mindamellett hogy eközben fitten tarthatják magukat és kiszakadhatnak a szürke hétköznapokból.

Alma a Rúdtánc ˗˗ A női önkifejezés és csábítás művészete című könyvében válaszokat ad a rúdtánccal kapcsolatos kérdésekre, továbbá gyönyörű képeken keresztül mutatja be a műfaj sajátosságait.

Sokaknak még napjainkban is csupán az erotikus éjszakai klubok világa jut eszébe a rúdtánc szó hallatán, pedig mára egy egész sportággá nőtte ki magát a rúdfitnesz; számos bajnokság és verseny kerül megrendezésre, és a hétköznapokban egyre több nő próbálja ki e felszabadító és kicsit sem könnyű sportot. Pirner Alma könyve kiváló kiindulópontot ad mindazoknak, akik érdeklődnek a rúdtánc iránt vagy akár ki is szeretnék próbálni azt. A Rúdtánc egy rendkívül igényes könyv; e sport iránti fokozott érdeklődés miatt, már éppen ideje volt annak, hogy piacra kerüljön egy könyv, mely kellő részletességgel mutatja be a rúdtánc világát.

Alma felismerte, hogy egy hosszú távú párkapcsolatban fontos, újra és újra elcsábítani a másik felet, így célként tűzte ki, hogy megtanítsa másoknak is a hétköznapi praktikákat és a csábítás fortélyait. Segítségével a nők nem csupán külsejük miatt érezhetik szexisnek magukat, hanem a belülről fakadó nőiességük is felszínre kerülhet, hogy önbizalmuk növekedésnek indulhasson és magabiztosabbak lehessenek az élet minden területén.

Akit tehát különösen érdekel a rúdtánc, ne keressen tovább. Pirner Alma a legmegfelelőbb ember a kulisszatitkok és a rúdtánc alapjainak elárulására. A Rúdtánc nem csupán érdekes és hasznos információkkal szolgál, hanem sokaknak segíthet a műfaj iránti fenntartásaik leküzdésében is, míg egyeseknek megadhatja a kezdőlökést, hogy belevágjanak a sportnak e különleges fajtájába. Egy biztos; azt, aki már fontolgatta, hogy rúdtáncolni kezd, Alma könyve biztosan meg tud győzni és szó szerint levesz a lábáról

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek