2022. 11. 29. kedd

Taksony
1 EUR 409 HUF
1 GBP 472 HUF

Különleges barátjával tölti az idei gyereknapot Weisz Fanni

Vasárnap a Tini Nindzsa Teknőcöké a főszerep a Paramount Networkön

Egy különleges és igazán karakteres családtaggal bővült nemrégiben Weisz Fanni famíliája. Megérkezett hozzájuk Teki, a kis teknős, aki felvidítja és megszínesíti az életét, ráadásul otthon amikor csak lehet, sok időt is töltenek közösen. Vasárnap például „együtt nézik” a Paramount Network gyereknapi műsorát, többek között a Tini Nindzsa Teknőcök kalandjait.

Teki, a kis teknős mindössze pár hónapja költözött be Fanniékhoz, a párja lepte meg vele. A páncélos hüllők iránti rajongása azonban régi keletű, hiszen gyermekkorában kezdődött.

„Annak idején az édesanyámtól kaptam egy ékszerteknőst, akit szintén Tekinek hívtunk, mert könnyű volt kimondani. Számomra ugyanis nehéz a hangos beszéd, ezért mikor kicsi voltam, fontosnak tartottuk, hogy az összes kisállatunk neve könnyen kiejthető legyen” – emlékezett vissza a modell, aki azt is elárulta, hogy miért imádja annyira a páncélos állatkát. „Emlékszem, kicsiként mennyire megnyugtató érzés volt nézni, ahogy mászkál a kis terráriumában. Az ékszerteknősök barátságos állatkák, hamar megszokják a környezetüket.”

Fanni imádja Tekiben a lassúságából áradó nyugalmat. Pörgős életvitele mellett szükségesnek érzi, hogy a mindennapi rohanásban egy békés és megfontolt baráthoz térjen haza. Ráadásul nemcsak a valódi, hanem a fiktív teknősökért is odavan.

„Mindig is imádtam a Tini Nindzsa Teknőcöket! Egyik kedvenc mesém volt, és mindig azon gondolkodtam, vajon tényleg létezhetnek-e ilyen állatok? Szerettem volna velük találkozni, leginkább Michelangelóval, aki narancssárga maszkot visel és odáig van a pizzáért. Ő a legmenőbb!” – mesélte Fanni, aki most vasárnap, a gyermeknap alkalmából „együtt nézi” majd Tekivel a Paramount Network műsorát, ahol a Tini Nindzsa Teknőcök kalandjai mellett a Túl a sövényen és a Csizmás Kandúr című animációs filmek is műsoron lesznek.

Május 30-án gyereknapi műsor a Paramount Networkön: 06:30-tól Túl a sövényen, 08:15-től Csizmás Kandúr, 09:55-től Tini Nindzsa Teknőcök, 12:00-tól Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Új szerepben tűnik fel Thor
A hosszú élet titkát kutatja National Geographic HATÁRTALANUL CHRIS HEMSWORTH-SZEL című sorozatban Megérkezett a „Határtalanul Chris Hemsworth-sze…

További cikkek

Tömény árverés a NAV-nál
Az igazán bátrak a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) vesznek alkoholt, például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat k…