2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Közösségi médiasztár lett a Nickelodeon hazai kedvence

Videó! Így kapta a nyakába a zöld slime-ot Szomjas Jennifer!

A TikTokon befutott Szomjas Jennifer lett az idei Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards Kedvenc hazai sztár kategóriájának győztese, akit a rajongói szavazatai segítették az elismeréshez. Ráadásul videó is született arról, ahogy a nyakába öntik a díjazottnak járó zöld trutyit!

A Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards minden évben a gyermekek és a tinédzserek kedvenceit díjazza a legkülönbözőbb kategóriákban. Az idén virtuálisan megrendezett gálán többek között a Stranger Things filmsorozat és a Wonder Woman 1984 című mozifilm is győzedelmeskedett, de díjban részesült Ariana Grande, Justin Bieber, Robert Downey Jr., Millie Bobby Brown, valamint a dél-koreai BTS együttes, és kapta meg az ikonikus KCA léghajó mellé a győzteseknek szintén járó zöld slime-ot.

A Kedvenc hazai sztár kategóriát idén a közösségi médiában ismertté vált Szomjas Jennifer nyerte, aki a Dallos Bogi énekesnő, Vanek Andor énekes és Bóna Bianka vlogger alkotta jelöltlistából került ki győztesen. Jennifer bevallottan óriási Nickelodeon-rajongóként nőtt fel, nagy kedvence volt többek közt az iCarly és a V, mint Viktória.

„Nem hittem volna, hogy győzhet olyan, aki nem tévéből ismert. Mikor megtudtam, hogy nyertem, meg voltam bolondulva, elkezdtem ugrálni és kiabálni. Szegény szomszédok biztosan örültek nekem!” – jelentette ki győzelmével kapcsolatban Jennifer, akit szintén nyakon öntöttek a zöld trutyival. – „Egy gyönyörű budapesti helyszínt választottunk az akcióhoz, ahol a Parlament is látható. Nagyon vicces volt, ahogy leöntöttek, még slime angyalkát is csináltam, utána pedig sétáltam két sarkot így zölden – közben néztek az emberek, hogy semmi különös nincs itt, csak egy zöld trutyival borított lány.”

Azonban a technika ördöge is megtréfálta a forgatócsapatot:

„A felvétel sajnos meghibásodott, ezért közölték, hogy meg kell ismételni a leöntést. De ez nekem egyáltalán nem volt probléma, hisz elsőre is élveztem a jelenetet. Sőt, olyan klassz élmény volt, hogy még az unokáimnak is mesélni fogom” – folytatta nevetve.

De vajon mit üzen Jennifer a rajongóinak, akik a Nickelodeon díjához segítették?

„Mindennap kapok olyan üzeneteket, amelyekben a követőim elmondják, mennyire felvidítják őket a videóim, és hogy milyen hatással vagyok rájuk. Most én tartom fontosnak elmondani, hogy hálám mindenkit üldözni fog, és iszonyatosan boldog vagyok, hogy ők vannak nekem!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek