2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Érzelmek, titkok és túlfűtöttség

Lauren Paige az USA Today, Wall Street Journal és a New York Times méltán híres bestsellerírója; neve bizonyára sokak számára ismerősen cseng.

Aki romantikus regények olvasására vágyik, bátran nyissa ki az írónő könyveit; nem fog csalódni. A nagy sikerű Fixed című sorozatának második kötete a Sehol se talállak címmel került Magyarországon is megjelenésre. A regény a tavalyi év hetedik legnépszerűbb könyve lett az Amazon adatai szerint, és a sorozat hatalmas rajongói táborral rendelkezik.

A történet főszereplője Alayna Withers, aki a milliomos Hudson Pierce karjaiba kerül. A fiatal nő ki akarja harcolni választottja szerelmét, többet akar a puszta testiségnél. Képes valósággal megszállott módon nyomozni és kutakodni az áhított férfi után, ám Hudson erről mit sem sejt. Alayna elhatározza, hogy feltérképezni Hudson múltját, ám a történet egyre bonyolódik; a nő olyan sötét titkokat tud meg, melyekre eddig álmában sem gondolt, miközben neki is akad titkolnivalója…

Paige regényében jelentős szerepe van a bizalomnak, hiszen kérdéses, hogy vajon képesek lesznek-e a szereplők megbízni újra egymásban, miután nem várt titkokat tudtak meg egymás múltjáról. A történetet Alayna szemszögéből ismerhetik meg az olvasók, így könnyen érthetővé válik, hogy a lány mikor, mit és miért csinál, míg Hudson gondolatai és indítékai sokkal kifürkészhetetlenebbek maradnak. A szereplők a folyamatos titkolózás miatt egyre több hazugságba bonyolódnak, így Alaynát elkezdi felemészteni a bűntudat.

A Sehol se talállak egy dinamikus cselekményű regény, mely olvasása közben kizárt, hogy unatkozzon az olvasó; a folyamatos fordulatok könnyen fenntartják a figyelmet, a cselekmény fejlődik és a szereplők könnyen megszerethetőek. Paige gondoskodott róla, hogy jó pár forró jelentettel is elássa regényét, így akik kedvelik az erotikától túlfűtött regényéket és könnyed kikapcsolódásra vágynak, ne keressenek tovább.

A regény bár felvet néhány kérdést a sorozat cselekményének végkimenetelével kapcsolatban, mégsem kínzó függővéggel zárul, így minden rajongó nyugalommal várhatja a folytatást. Alayna és Hudson egyáltalán nem egy hétköznapi pár; titkokkal teli történetük könnyen magához láncolja az olvasót, akinek a Fixed sorozat csakhamar a kedvencévé válhat. A trilógia utolsó kötete már megjelent angolul Forever with you címmel, valamint a szerző további kísérőkötetekkel is megörvendeztette rajongóit. Reméljük, hogy magyarul is hamarosan megjelenik e sikeres sorozat folytatása.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek