2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Erotika őrült mennyiségben

J. Kenner Őrült vágy című regénye a Kínzó vágy folytatása, avagy Vágy trilógia második része. E kellemes kikapcsolódást nyújtó írás, egy erotikával túlfűtött, romantikus regény, melyet az írónő egy krimi szállal tett még sokszínűbbé. Regénye kellemes kikapcsolódást nyújt a borús délutánokon mindazoknak, akik egy érdekes szereplőkkel teli romantikus-erotikus regényre vágynak.

A sorozat második részében ezúttal Tylert ismerhetik meg mélyebben az olvasók. A női főszereplő a zsaru, Sloane, aki elkötelezett a munkája iránt. Sloane a munkája során kerül kapcsolatba Tylerrel, ám hamar bekövetkezik az elkerülhetetlen, hiszen Kenner nem nyújtja el feleslegesen az eseményeket; a főszereplők gyorsan egymásba habarodnak, talán egy kicsit túl gyorsan is. Tyler és barátai, chicagói üzletemberek, akik néha dacolnak a törvénnyel, így különösen érdekes, hogy Tyler egy rendőrnő iránt lobban lángra.

Aki egy erotikától túlfűtött regény után áhítozott, ne keressen tovább. Kenner gondoskodik róla, hogy ne maradjon hiányérzet az olvasóiban. A regény követi a manapság divatos ’szenvedő főhősök’ trendet, így a főszereplők kénytelenek megküzdeni a múlt árnyékaival. A regény erotikus szála erős, dominánsabb, mint az első részben, míg a krimi vonal elég gyenge; természetesen, aki egy jó krimire vágyik, ne ezt a könyvet vegye kezébe. Itt a krimi arra szolgál, hogy érdekesebbé, sokoldalúbbá tegye a regényt.

A regény második felében jobban előtérbe kerül a krimi szál, valamint a két főszereplő lelkileg is közelebb kerül egymáshoz a testiség mellett. Az olvasók Sloane gondolatai alapján ismerhetik meg a cselekményt, így a számos jó tulajdonsággal megáldott főhősnő könnyen be tudja lopni magát a szívükbe. Mindemellett több szerethető mellékszereplő is fel-felbukkan Kenner regényében. Sloane egy különösen érdekes karakter, akiből Kenner feltehetőleg nem hozta ki a maximumot. Tyler karaktere valószínűleg sokakat lázba fog hozni, annak ellenére, hogy karaktere nem túl fantáziadús.

Aki szereti az erotikus regényeket, de Kenner neve ismeretlen volt eddig számára, annak itt az ideje, hogy esélyt adjon e tehetséges szerzőnek. Jó hír, azok számára, akik nem olvasták az első részt, hogy a sorozat regényei nem kapcsolódnak szorosan egymáshoz, így külön-külön is jól olvashatóak. Szerencsére közel jövőben megjelenik a harmadik rész is magyarul,

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek