2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Erotika némi mániával

Laurelin Paige Megtalállak még című könyve a Fixed on You-sorozat első része. Paige az USA Today és a New York Times bestsellerlistáinak előkelő helyén szereplő író – regényei népszerűségét bizonyítja, hogy az írónő regénysorozatának már több mint egymillió példánya talált gazdára csak az Egyesült Államokban.

A Megtalállak még egy olyan erotikus regény, mely kiváló kikapcsolódást nyújt azon olvasóknak, akik túlfűtött erotikára, romantikára, érzelmekre és a szürke hétköznapokból való kiszakadásra vágynak. Paige könyve biztos recept arra, hogy ne legyenek annyira magányosak azok a vasárnap délutánok…

A New Yorkban játszódó regényben az olvasó Alayna Wither és Hudson Pierce történetét ismerheti meg. Alayna nappal egyetemista, éjjel felszolgáló egy bárban, és sürgősen pénzre van szüksége. Itt jön a képbe a jómódú Hudson, aki egy különös ajánlatot tesz neki: ha Alayna eljátssza, hogy a barátnője, és így megmenti őt egy kényszerházasságtól, akkor finanszírozza az egyetemi tanulmányait. A lány beleegyezik, ám Hudson nem tudja, hogy a lány képes hamar a megszállottjává válni annak, akit szeret…

Az eseménydús Megtalállak még Alayna szemszögében íródott, így az olvasó belelátást nyer a lány gondolataiba és talán meg is értheti cselekedeteinek okait. Bizonyára senki sem lepődik meg a könyvben található erotikus jelenetek számán; a szerző teljesíti a szenvedélyre éhes olvasók elvárásait. A könyv egy érdekes egymásra találást mutat be: egy mániákus lányét és a szociopata férfiét. Paige még érdekesebbé tehette volna regényét, ha Hudson szemszögéből is leírta volna az eseményeket.

Alayna egy talpraesett, intelligens és rámenős lány. Végre nem egy butus, cseltő-botló főhősnővel van dolgunk. Még egy jó pont a szerzőnek, hogy nem egy történet nélküli, szexszel telepakolt könyvet kínál az olvasók számára, hanem egy olyan erotikus regényt, melynek van értékelhető története és cselekménye (még akkor is, ha néha klisés a sztori), mi több érdekesek a mellékszereplői is. A regény további érdekessége, hogy mindkét főszereplő lelki problémákkal küzd, és egymás elől titkokat rejteget.

A Megtalállak még, habár nem függővéggel végződik, mégis felvet elég sok kérdést az olvasóban ahhoz, hogy az várja a folytatást. A jó hír, hogy a trilógia következő részére már nem is kell várni, hiszen már magyarul is megjelent Sehol se talállak címmel, mely garantáltan eloszlat néhány kétely Alayna és Hudson kapcsolatát illetően. Paige regénye könnyen rabul ejt, így bátran ajánlható mindazoknak is, akik már elvesztették az erotikus regényekbe vetett hitüket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek