2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Eltemették Michael Jacksont Kaliforniában

Eltemették Michael Jacksont Kaliforniában

Eltemették Michael Jacksont KaliforniábanMichael Jacksont helyi idő szerint csütörtök este eltemették a kaliforniai Glendale-ben; a 70 nappal korábban elhunyt popsztárt családtagok és közeli barátok szűk köre búcsúztatta. Az 50 éves korában váratlanul meghalt énekest olyan hírességek mellett helyezték végső nyugalomra a Forest Lawn emlékpark nagy mauzóleumában, mint a néhai legendás hollywoodi színészek, Jean Harlow, Carole Lombard és Clark Gable. Mint az ABC televízió tudósítója megjegyezte, ha a Jackson-családnak az volt a célja, hogy az énekes háborítatlanul nyugodjon, akkor jól választott, a nagy márvány mauzóleum ugyanis szinte teljes egészében zárva van a közönség előtt, a rajongók nem látogathatják.
 
A Los Angeles belvárosától mintegy 13 kilométerre északra fekvő temetőben a barátok között jelen volt Al Sharpton lelkész, híres fekete jogvédő, Elizabeth Taylor színésznő, Stevie Wonder, Diana Ross énekesek és Barry Bonds, a San Francisco Giants baseballjátékosa.

„Az életét kísérő botrányok és viták ellenére az egyetlen dolog, ami megmarad utána, az a zenéje, és ez volt Michael” – mondta Al Sharpton a CNN hírtelevíziónak a temetés alkalmából.

Miközben a család a popsztár elvesztését gyászolja, a rendőrség még nem zárta le a nyomozást Jackson halála ügyében. A Los Angeles megyei halottkém emberölésnek minősítette az énekes halálát, amelyet egy „másik személy által beadott intravénás injekció” okozott. Az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a halált alapvetően az erős érzéstelenítő hatású Propofol és egyéb nyugtatók miatti „heveny mérgezés” okozta. A legfőbb gyanúsított Jackson volt orvosa, Conrad Murray, vádemelés azonban még nem történt.


(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek