2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A nő másképp

Valószínűleg nem sok ember él hazánkban, aki nem hallott még a kíméletlen őszinteségéről híres dr. Csernus Imréről. A népszerű pszichiáter számos sikerkönyv szerzője, tévés szereplései által is sokan ismerhetik, valamint előadásokat is tart országszerte az érdeklődők számára.

A „Bevállalja?” című tévés műsor segítette hozzá az országos népszerűséghez. Legnépszerűbb könyvei között van A nő, A férfi és a Drogma is. A nő – Csajsziknak című 2015-ben megjelent könyve A nő című könyvéhez hasonló, ám elsősorban fiatal lányokhoz szól, így hangvételben és tartalomban is eltéréseket mutat, kiválóan megcélozva a tizenéves korosztályt.

Csernus legújabb könyve hiánypótló és alapmű a tizenéves korosztály számára. Segítségével a mai fiatalok számos összefüggést megérthetnek, újraértékelhetik életüket, magabiztosabbá válhatnak nemiségüket illetően. Csernus útmutatót nyújt a mai fiatalok felszínes világához, ahol a szelfizés olyan, mint a reggelizés, és a közösségi média szerepe is vitathatatlan. E világban sokszor elvesznek az igazi értékek és önmagunk is, ám e könyv segítségével tisztábban láthatunk és megismerhetjük önmagunkat.

A nő ifjúsági változatának természetesen elengedhetetlen része a szexualitás megvitatása, az internetes társkeresés, a közösségi hálók rejtette veszélyek taglalása is, így Csernus írása aktuális és tényleg a mai fiatalokhoz szól, így nem csoda, hogy könnyen meg tudja érinteni az ifjúságot mondanivalójával. E könyv még az idősebb korosztálynak is érdekes olvasmány lehet, mondhat új dolog, így ha egy anyuka ajándékba szánja tinédzser lányának, nyugodtan vegye kezébe alkalomadtán ő maga is.

Aki már forgatott Csernus könyvet a kezében, annak szembetűnő lesz a megváltozott hangvétel. Érthető okokból Csernus nem a tőle megszokott nyers stílusban szólítja meg az ifjúságot, hanem valamivel lágyabban, magyarázóbban. A tartalmi részen is érezhető ez, hiszen sokszor több benne a magyarázat, hogy biztosan megértsék a fiatalok, hogy miről is van szó; hogy folyamatában és egészében láthassák a dolgokat.

A nő – Csajsziknak kitűnő olvasmány a fiatal lányok számára. Csernus eligazítja őket e változó világban, segít nekik az önvizsgálatban, és felhívja a figyelmet a felelősségvállalás fontosságára. A könyv számos, minden fiatalban felmerülő kérdésre választ nyújt, így nagy segítséggel lehet a tinédzserlányok számára a felnőtté válás során. Csernus könyve egy színvonalas, témáját jól körüljáró írás, így olvasói nem fognak csalódni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek