2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
A Kiss 11 év szünet után új albummal jelentkezik

A Kiss 11 év szünet után új albummal jelentkezik

A Kiss 11 év szünet után új albummal jelentkezikSzenzációs hír a metálrajongóknak: Sonic Boom címmel 11 év szünet után októberben új stúdióalbummal jelentkezik a műfaj veterán csapata, a Kiss, amely nemcsak zenéjéről, hanem tagjainak állandó fehér arcfestéséről, látványos koncertjeiről is ismert. A Loud and Proud/Roadrunner Records kiadásában október 5-én megjelenő új Kiss-album producere az együttes gitáros-énekese, Paul Stanley. A korong tizenegy dalt tartalmaz – közölte a Warner Music Hungary kedden az MTI-vel. A New Yorkban alakult Kiss, amely első lemezét 1974-ben adta ki, az elmúlt 35 évben világszerte több mint 80 millió albumot adott el.
 
„A Sonic Boom (Hangrobbanás) a Destroyer óta a legjobb anyagunk, mintha a Rock And Roll Overt a Love Gunn-nal párosítanánk” – lelkendezett a basszusgitáros Gene Simmons, aki a Kiss három csúcslemezét említette: az előbbi kettő 1976-ban, az utóbbi 1977-ben jelent meg.

A Kiss alapító tagjai közül mára csak Stanley és Simmons maradt; az új albumon kettejük mellett Tommy Thayer gitározik és Eric Singer dobol.

A Sonic Boom nemcsak normál változatban lesz elérhető; készítenek egy háromlemezes speciális kiadást is, amelyben egy teljesen újrarögzített greatest hits CD és egy koncert DVD is benne lesz, utóbbit Argentínában vették fel tavalyi, legutóbbi turnéjukon.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek