2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF
A Kincsem parkban lesz a budapesti Madonna-koncert

A Kincsem parkban lesz a budapesti Madonna-koncert

A Kincsem parkban lesz a budapesti Madonna-koncertAz eredetileg meghirdetett helyszínen, a Kincsem Parkban tartják meg az augusztus 22-i budapesti Madonna-koncertet – közölte a szervező Live Nation Hungary szerdán. A szervezők múlt kedden közölték, hogy a Puskás Ferenc Stadion adhat otthont az amerikai énekesnő fellépésének. Ezt követően Kisteleki István MLSZ-elnök levelet írt Török Ottónak, a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) főigazgatójának, és azt kérte, a válogatott két szeptemberi, a svédek és a portugálok elleni hazai vb-selejtezőjére tekintettel ne a Puskás-stadionban rendezzék a koncertet.
 
Ezt követően a NUSI közleményben tudatta, hogy a létesítmény csak akkor lehet a koncert helyszíne, ha a szervező Live Nation Hungary megegyezik erről az MLSZ-szel. A szervező cég a múlt héten még azt közölte, hogy tárgyalási lehetőséget kértek az MLSZ-től, és a megbeszélésre ezen a héten sor kerül. Az MLSZ hétfői közleményében azonban egyértelművé tette, hogy lezártnak tekinti az ügyet.

A Puskás Ferenc Stadiont kezelő Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) szerdán közleményben fejezte ki sajnálatát amiatt, hogy a Madonna-koncertre nem kerülhet sor az arénában.

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…