2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Törpöld fel magad: keresik Aprajafalva következő lakóját

Törpöld fel magad: keresik Aprajafalva következő lakóját

A Hupikék törpikék alkotói készítenek portrét egy szerencsés rajongóról

 Elindult a Nickelodeon Törpöld fel magad! játéka, amelynek keretében a Hupikék törpikék egyikévé válhat a nyertes is. Mindössze egy kérdésre elég válaszolni, hogy versenybe kerüljenek a játékosok. A végső győztest maguk a sorozat alkotói fogják „törpösíteni” egy portré keretében.

 

A ‘80-as évek óta töretlen népszerűségnek örvendő Hupikék törpikék napjainkban is sokak kedvence. A Nickelodeon műsorán a legújabb, 2021-ben indult új évadok pedig további rajongókat toboroztak a több évtizede futó sorozatnak, így a legkisebbek már 3D-s animációban követhetik Törpilla, Törpapa, Okoska és Aprajafalva lakóinak történetét. A rajzfilm kedvelőinek szól a Nickelodeon legújabb online játéka, amely kreativitásra buzdítja a gyerkőcöket.

 

Az október 15-ig zajló, elsősorban a kisebbeknek szóló online játékra a kapcsolódó honlapon lehet jelentkezni. Ehhez egy, a törpökhöz kapcsolódó kérdést kell a jelentkezőknek megválaszolnia. Győztesként a legkreatívabb, legötletesebb válasz gazdája kerül ki. A nyertesről egy választott fotó alapján az animációs sorozat alkotói egyedi Hupikék törpikék karakterrajzot készítenek, amelynek köszönhetően ő is egy lehet a szeretett, gombaházakban lakó, áfonyakedvelő törpök népes táborában.

 

Azonban nem csak a győztes gazdagodhat értékes nyereményekkel: tíz játékosnak a NintendoGo játéka, a The Smurfs: Mission Vileaf gyűjtői kiadása üti a markát. Ehhez szintén a játék honlapján található kérdésre kell felelnie a jelentkezőknek.

 

További részletek a Nickelodeon Facebook-oldalán.

 

Hupikék törpikék részek minden hétköznap 15:00-tól a Nickelodeon műsorán!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek