2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Szépkorúak Filmklubja – ingyenesek a mozijegyek

A Dr. Hilscher Rezső Szociális Közalapítvány kezdeményezéseként, a Salkaházi Plusz program keretében júliusban indult el Miskolcon a Szépkorúak Filmklubja, amely novemberig várja a filmkedvelő nyugdíjasokat minden hónap utolsó hétvégéjén.

 

A rendezvénynek a Művészetek Háza Uránia Art Moziterme ad otthont.

A soron következő vetítések 2021. augusztus 28-án és augusztus 29-én 14 órától lesznek.

 

Az előadások ingyenesek, jegyek igényelhetők a Dr. Hilscher Rezső Szociális Közalapítványnál, a 06-70/395-2618-as telefonszámon.
Az előadásokra csak nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők regisztrálhatnak, a moziban jegyvásárlásra nincs lehetőség!

 

A regisztrációt követően a jegyek 2021. augusztus 16-án a Városháza aulájában vehetők át 9:00 – 10:00 óra között.

 

A két megtekinthető film:

 

  1. augusztus 28-án – A fakír, aki egy Ikea szekrényben ragadt

 

Egy fiatal indiai utcai fakír anyja halála után útnak indul, hogy felkutassa Franciaországban élő, sosem látott apját. Párizsba érkezésekor semmi nem a tervek szerint alakul, végül egy hóbortos taxisofőr egy külvárosi IKEA áruháznál teszi ki. Segítségére siet egy bájos francia-amerikai lány, Marie, akibe azonmód szerelmes lesz. De a történések ismét más irányt vesznek, amikor véletlenül beszorul egy IKEA szekrénybe, majd keresztbe-kasul szállítják Európán és a legkülönbözőbb helyzetekben kell helyt állnia. A fakír egy mesebeli utazás részesévé válik, amely során nemcsak a világ, hanem emberi sorsok is megnyílnak számára.

 

 

  1. augusztus 29-én – Csinibaba  

 

  1. augusztus 28. Ezen a szombat reggelen is ellátja Simon bá’ (Gálvölgyi János) hírekkel, tanácsokkal és zenével a háztömbrádión keresztül a rábízott állampolgárokat. Közben a KISZ meghírdeti a Ki-mit-tud-ot, amelynek győztesei kimehetnek a Helsinki VIT-re, ami a vasfüggönyön túl van. Maga az édes élet. Sok-sok bonyodalom, még több sláger, ármány, szerelem és mulatság után kiderül, hogy a véletlent sem bízzák a véletlenre, és senki sem abba a révbe érkezik, mint amibe beevezett.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…