2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Munkaruházatipóló- és ingválasztási kisokos

Sok munkáltató és munkavállaló nem tulajdonít nagy jelentőséget a munkában viselt pólóknak, ingeknek, holott nemcsak az egyén kényelme szempontjából fontosak, hanem a cég megítélése szempontjából is.

 

 

 

 

 

 

A munkaruházat minden iparágban kiemelkedő fontosságú. Az üzleti életben létfontosságú, hogy olyan egyenruhába öltöztesse alkalmazottait, amely vizuálisan vonzó, és nagyszerű első benyomást kelt a leendő ügyfelek, partnerek, a nagyközönség körében is.

 

Az a bizonyos első benyomás

 

Az üzleti élet bizonyos területein, függetlenül attól, hogy munkatársai rendszeresen érintkeznek-e a nyilvánossággal, a munkaruházat kiválasztásakor elsődleges szempont a munkavállalók megjelenése által a cégről kialakított kép. Amikor céges pólót vagy inget választ munkatársainak, vegye figyelembe a munkakörnyezetet, valamint a vállalkozás arculatát, és ezek alapján válasszon stílusos ruhadarabokat.

 

Márkaépítés

 

A cég nevének, logójának feltüntetése az egységes munkaruházaton egy lehetőség a márka megismertetésére, ismertségének növelésére, és nem utolsósorban a cég, mint egység kifejezésére, tudatosítására a munkavállalókban. Az Épkézláb Munkaruha felsőruházati termékei tökéletes darabjai lehetnek a cégnév és logó elhelyezésének, hiszen ez az a felület, ami a legszembetűnőbb.

 

Milyen legyen a munkaruha?

 

A munkaruha kiválasztásánál az elsődleges szempontot kell szem előtt tartani: a munkabiztonságét. Bizonyos munkakörökben, munkakörnyezetben speciális követelményeknek kell eleget tenni, és az előírások szerinti megfelelő munkaruházatot viselni. Ezen az apróságnak tűnő aspektuson nemcsak a munkavállalók egészsége, testi épsége, hanem a vállalkozás hírneve is múlhat.

 

Az elsődleges tényező a munkakörnyezetnek megfelelő munkaruha kiválasztása, hiszen más szempontok alapján kell irodai, konyhai, kültéri munkára felsőt, nadrágot, kabátot, cipőt választani.

 

Az anyagminőség, a gyártástechnika befolyásolja a ruhadarab élettartamát, ami fontos kiválasztási szempont lehet egyes esetekben, hiszen más ruházat elegendő egy egyszeri eseményre, más egy tartós munkavégzéshez.

 

A megfelelő ing a megfelelő munkához

 

Egy ing időtlen, elegáns öltözéket biztosít. Öltönyhöz, farmerhez vagy vászonnadrághoz egyaránt hordható. Irodában, ügyfélszolgálaton, szállodában a vendégekkel közvetlenül érintkező személyzet vagy elegáns étteremben a felszolgálók viselete, amely az ügyfelek, vendégek szemében az egységes, színvonalas megjelenés alapja.

 

Pólók aláöltözetnek vagy lazább céges megjelenéshez

 

Mindegy, hogy kereknyakú, V-nyakú vagy galléros, fehér, fekete vagy színes. Amennyiben egy cég kerüli a szigorú formalitást, és lazább, modernebb megjelenést részesít előnyben, egy logózott munkapóló tökéletes választás lehet.

 

Sok iparágban az ing szóba sem jöhet aláöltözetként, hiszen a felső rétegként viselt védőruházat kizárja azt. A biztonságos munkavégzéshez elengedhetetlen a kényelem, a funkcionális és praktikus ruházat viselése. /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek