2024. 06. 30. vasárnap

Pál
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Milyen előnyei vannak, ha Mártonhegy közelébe költözünk?

Milyen előnyei vannak, ha Mártonhegy közelébe költözünk?

Az, hogy milyen környéken élünk nagymértékben meghatározza a hangulatunkat, a kényelmünket és úgy összességében a jóllétünket. Éppen ezért alaposan át kell gondolni, és fontos mérlegelni a lehetőségeket, amikor arról döntünk, hogy hol vásárolunk ingatlant, azaz hol lesz az új otthonunk.

Amennyiben Budapesten szeretnénk élni, akkor a 12. kerület ideális választás lehet, ez ugyanis az egyik legrégebbi, legpatinásabb városrész. Ráadásul itt található a csodás Mártonhegy is sok zöldövezettel, parkokkal, erdővel.

Ez egy igen elegáns, előkelő lakónegyed, ami nemcsak szép, hanem csendes és biztonságos is. Nem véletlen, hogy a D72 Residence villalakásainak megépítéséhez is ezt a helyszínt választották.

Miért érdemes itt keresnünk az új otthonunkat? Milyen előnyei vannak, ha úgy döntünk, hogy ide költözünk? Hamarosan erről is beszélni fogunk, érdemes lesz velünk tartani!

Egy patináns, polgári városrészen élhetünk

Budapest 12. kerülete egy régi, nagy történelmi és kulturális jelentőséggel bíró városrész. Előszeretettel költöznek ide azok, akik igényes és nem utolsó sorban esztétikus környezetben szeretnének élni.

Errefelé számos történelmi épület található, melyek sok esetben világörökségi védelem alatt állnak, és amelyekhez gyakran kapcsolódnak híres események vagy esetleg személyek.

Ezek az épületek nagyon különleges atmoszférát és kellemes hangulatot árasztanak, aminek, ha itt élünk, akkor mi is a részesévé válhatunk.

Csend, nyugalom és a természet közelsége

A város többi részéhez képest a 12. kerület kevésbé zajos, ugyanis a főbb csomópontok és a nagy forgalmú főutak távolabb esnek tőle. Errefelé sok a zsákutca és a csendesebb mellékút, amik nem tesznek lehetővé áthaladó közlekedést.

Sok zöldövezetet is találunk itt, parkokat, illetve erdős részeket, melyek lehetőséget adnak arra, hogy megtapasztaljuk a természet csendjét, nyugalmát.

Nem kell nélkülöznünk a kiváló infrastruktúrát sem

Bár egy exkluzív történelmi városrészen, a természethez közel élhetünk, ennek ellenére nem kell nélkülöznünk a magas szintű infrastruktúrát.

Vannak óvodák, általános és középiskolák, de szupermarketekből és kisebb üzletekből, boltokból sincs hiány. Az orvosi rendelők és más egészségügyi intézmények is rendelkezésre állnak a közelben, akárcsak a kulturális és szórakozási lehetőségeket biztosító létesítmények is.

Bár a kerületben kevesebb a járműforgalom, jó minőségű utak vannak, és a tömegközlekedési eszközök használatára is lehetőség van.

Egy nagyon izgalmas, ugyanakkor felelősségteljes feladat, amikor arról kell döntést hoznunk, hogy hol telepedjünk le. Egy igazán exkluzív, magas minőséget, sőt, mi több, nem mindennapi luxust nyújtó ingatlanban képzeljük el a jövőnket?

Akkor a Mártonhegy lábánál található D72 Residence egyedi tervezésű, okos rendszerekkel felszerelt, luxus villalakásainak egyike minden tekintetben meg fog felelni az elképzeléseinknek!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek