2024. 03. 19. kedd

József, Bánk
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Megjelent Szikora Robi és Mészáros Tamás közös dala

Megjelent Szikora Robi és Mészáros Tamás közös dala

„A lelkünk együtt csavarog” címmel, közös dallal rukkolt elő Szikora Robi és Mészáros Tamás. A szerzemény két fiatal szerelméről szól, akiknek már az égben megköttetett a szerelmük. 

 

– A dalt mindenkinek szeretettel ajánljuk. Az érzelmes, szerelmes, romantikusabb történet mindig örök téma, amellyel leginkább az eddig megszokott dalaim gondolatmenetét vittük tovább. Pontosan tíz évvel ezelőtt indítottuk el a produkciómat, amelynek a legfőbb pontját kezdettől fogva emberi témák jellemzik. Olyanok, amelyek egyszerűen rólunk szólnak – kezdte Mészáros Tamás, aki 2018-ban kapta meg Grabowski szerepét a Macskafogó musical előadásban, amelyet Szikora Róbert írt. Innen ered az ismertségük, amelyet most egy dallal koronáztak meg.

 

– A Hungáriás korszak, amelynek Robi is szerves része volt, eleve nagyon közel áll hozzám. Valahogy adta magát a dolog. Utólag visszagondolva mondhatom, hogy ezt a közös munkát a kiégett szuperegérnek, Mr. Grabowskinak köszönhetem. A pandémiás időszak után végre sikerült a régebben tervezett találkozás is. Szikora Robi rendkívül nyitott volt, sokat beszélgettünk a régi időkről, megmutatta az alkotó műhelyét is, ahol az eddigi nagy slágerei is születtek. Érdeklődött az eddigi munkásságom felől és arról, hogy engem mi érdekel igazán zenei téren. Talán egy kicsit fiatal önmagát is láthatta bennem. Ezt érzem. Zongorához ült, mutatott piszkozatokat, zenei ötleteket. Körülbelül a harmadiknál megállítottam, mert nagyon megfogott a dallamvezetése, a lüktetése. Akkor még nem volt meg teljesen a dalszöveg sem. Néhány nappal később viszont már azon kaptam magam, hogy a stúdióban állok, és éneklem fel a dalt. Hatékony és profi környezetben könnyű dolgom volt, de ugyanakkor nagy felelősség is. Szerencsés vagyok, hogy az R-Go frontembere írt nekem egy dalt. Dandó Zolika modern kötösbe bújtatta, amelyet remélünk, hogy mindenki egyaránt szeretni fog!

 

A dal itt hallgatható meg: https://www.youtube.com/watch?v=a7efQoHLelw

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lehűléssel indul a hét
Lehűléssel és élénk széllel indul a jövő hét, visszatérnek az éjszakai fagyok és a csúcshőmérséklet is csak 10 Celsius-fok körül várható a többórás na…