2024. 06. 18. kedd

Arnold, Levente
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Megjelent Major Eszter, Nyári Aliz és Nyári Edit új videóklipje

Megjelent Major Eszter, Nyári Aliz és Nyári Edit új videóklipje

Új videóklippel jelentkezik a Major Eszter és barátai gyerekzenekar! A nemrég megjelent Holdraforgók albumról ezúttal a Hógömb című dalhoz készült egy csodaszép, téli hangulatú klip. A sztárénekesek, Nyári Aliz és Nyári Edit mindenkit elbűvölnek, aki belepillant ebbe az elvarázsolt Hógömbbe, amelyben igazi ünnepi pillanatok elevenednek meg. A képeken Eszter és kislánya, Alíz, valamint a zongoránál a lányok apukája, Nyári Károly is megjelenik, teljessé téve a meghitt, családias hangulatot.

 

– Major Eszterhez egy különleges kapcsolat fűz minket. Első dalunk, az „Éld át” szövegét neki köszönhetjük, de az elmúlt évek során többször volt lehetőségünk együtt dolgozni. Olyan tehetséggel és kifinomult érzékkel rendelkezik, amellyel minden alkalommal vissza tudja adni a zene üzenetét, szavakba tudja önteni az érzelmeket. Így szeretettel fogadtuk a felkérését, hogy a Hógömb című dalt életre keltsük – mondta Nyári Aliz és Nyári Edit.

 

– A dal az első pillanatban megfogott minket, hiszen a szövegén keresztül tökéletesen átjön mindaz, amelyet az ünnepi időszak jelent nekünk: a család szívmelengető szeretete, az összetartozás, a béke, a nyugalom, az otthon melege. A mai felgyorsult világban a gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt szükségük van arra, hogy egy kicsit megálljanak, mosolyogjanak, szeressenek, és szeretve legyenek. Fontosnak tartjuk, hogy az ünnep varázsa ne múljon el a Karácsony befejeztével. Minden napot különlegessé, ünnepivé tehetünk, ha megőrizzük szívünkben mindezt az érzést. Úgy gondoljuk, a videóklip pontosan átadja ezt az üzenetet – részletezték az énekesnők.

 

A fiatal és tehetséges Körtési András és csapata által forgatott, az év elejére tartogatott videó így azt szimbolizálja, hogy nem csak decemberben fontosak a meghitt együttlétek és a szeretet kimutatása, hanem bármikor “megrázhatjuk a hógömböt”, ünnepet varázsolva a szívünkben a hétköznapokból.

 

Előadó: Nyári Aliz, Nyári Edit

 

Zene és hangszerelés: Dusík Gábor

 

Dalszöveg: Major Eszter

 

Keverés és mastering: Kerekes Pál/SilverHill Studio

 

Rendező: Körtési András

 

Operatőr, vágó, VFX: Körtési András

 

Operatőr, világosító: Moldoványi Barnabás

 

Produkciós koordinátor, felvételvezető: Barcsay Zsombor

 

Kiadó: Napraforgó Könyvkiadó

 

A klip itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=GmGsZPFuVR0

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek