2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
lights off cover kisebb

Zúzós éjszaka a 6. Kolorfesztiválon

6. Kolorfesztivál
Zúzós éjszaka a 6. Kolorfesztiválon

Több ezren tomboltak a miskolci Z!enemi és a Tankcsapda rockkoncertjére a Csónakázó-tónál a 6. Kolorfesztivál 10. napján.

lights off cover kisebb

Magyarország leghosszabb és legszínesebb összművészeti fesztiváljának programjai ezúttal is a Kolor Kölyökszigeten kezdődtek, ahol a gyerekek együtt alkothattak az Izsó Miklós Képzőművészeti Körrel, és újrahasznosított anyagokból különféle tárgyakat is készíthettek. Ezen a délutánon elsőként Bolondóci Boldizsár interaktív zenés mesejátékát láthatták kicsik és nagyok, majd a Bóbita Zenekar varázsolta el a családokat. Az együttes több mint húsz évvel ezelőtt jött létre azért, hogy vidám műsorával aktív programot kínáljanak a közönségnek. A formáció mára már határon innen és túl is ismert és elismert.

kolyoksziget 1

kolyoksziget 2

kolyoksziget 3

kolyoksziget 4

kolyoksziget 6

kolyoksziget 7

A koncertek sorát a miskolci Z!enemi nyitotta a Csónakázó-tónál. A zenekar év elején mutatkozott be először a nagyközönségnek, a formáció tagjai igazi rockveteránok, hiszen mindannyian – ugyan más stílusban – már kipróbálták magukat több bandában is. Az együttes azt vallja: elsődleges a zenéjük mondanivalója, a tartalma és azoknak a problémáknak a megfogalmazása, ami sokakat érint itt Borsodban vagy akár az egész országban.

Őket a fesztivál visszatérő fellépője, a magyar rock vérkeringésében mintegy harminc éve jelen lévő Tankcsapda koncertje követte. A zenekar frontembere, Lukács László idén ünnepli 50. születésnapját, ez alkalomból még nyár elején turnézni indult a csapat. A tankerek nemcsak az országban, hanem külföldön is játszanak a jubileum jegyében.
A banda tagjai elmondták: gyakorlatilag folyamatosan róluk szólnak a hírek, a Metallica eljátszotta „A legjobb méreg” című számukat és Lukács Laci megkapta a debreceni közgyűléstől a Pro Urbe díjat is.
A Tankcsapda repertoárja igencsak színes volt, hiszen a legelső, korai időszaktól kezdve egészen napjainkig minden korszakból egy-egy dalt eljátszottak Kolorcity közönségének.

tankcsapda 1

tankcsapda 2

tankcsapda 3

tankcsapda 4

tankcsapda 5

tankcsapda 6

tankcsapda 7

www.kolorcity.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…