2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Zenével az újévben is

A Miskolci Szimfonikusok 2016-ban sem hagyják Újévi hangversenyek nélkül a zenekedvelő közönséget. Január 8-án este 7 órától, majd január 9-én – gondolván a családokra is – 10.30- kor és szintén este 7 órakor várják a közönséget a Miskolci Nemzeti Színház Nagyszínházába.
Jól ismert operett és opera dalokkal, népszerű zeneművekkel köszöntik az új esztendőt a Miskolci Szimfonikusok. Ezúttal is összesen 3 koncertet kínál az együttes, január 8-án és 9-én. A zenekar műsorát nagyszerű szólisták és táncosok teszik még izgalmasabbá. A jó hangulatról örökzöld dallamok gondoskodnak Bordás Barbara, Boncsér Gergely, Peller Anna, és Peller Károly tolmácsolásában, kiegészülve a Miskolci Balett táncművészeinek koreográfiáival. A Miskolci Szimfonikus Zenekart Gál Tamás Liszt-díjas érdemes művész vezényli .Azt est háziasszonya pedig a Bartók Rádió műsorvezetője, a Muzsikáló reggel hangja: Becze Szilvia lesz.

2016. január 8. 19:00, 2016. január 9. 10:30 és 19:00
Miskolci Nemzeti Színház, Nagyszínház
Ének: Bordás Barbara, Boncsér Gergely, Peller Anna, Peller Károly
Közreműködik a Miskolci Balett
Vezényel: Gál Tamás
Műsorvezető: Becze Szilvia

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…