2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Zempléni Fesztivál EXTRA

Zempléni Fesztivál EXTRA

Zempléni Fesztivál EXTRAjúnius 18-20.

A „Kiváló Minősítésű Művészeti Fesztivál” szervezői a tavalyi esztendőhöz hasonlóan már június 18. és 20. között bepillantást engednek az augusztusi eseménysorozat kínálatába a Zempléni Fesztivál EXTRA hétvégén.

Az észak-magyarországi régió egyedi hangulatú, kulturális–turisztikai–gasztronómiai eseménysorozata, a Zempléni Fesztivál idén a „Fesztiválok Évében”, augusztus 7-21. között változatos, minden korosztály számára érdekes programot kínál.

Június 18. és 20. között Tokajban, Sárospatakon és Sátoraljaújhelyen a Zempléni Fesztivál EXTRA hétvégén várják a zenekedvelőket. Pénteken (június 18.) Jandó Jenő zongoraművész a Budafoki Dohnányi Zenekarral lép fel a tokaji Paulay Ede Színházban. Különleges élményt ígér a nemrégiben a Vatikánban koncertező Rajkó Zenekar egyházi hangversenye szombaton (június 19.) este, a sárospataki Vártemplomban. A református templom orgonáját Szotyori Nagy Gábor orgonaművész a vasárnap (június 20.) délelőtti istentisztelet keretében szólaltatja majd meg, délután Sátoraljaújhelyen a Makám Együttes játszik a gyerekeknek. A változatos programokat borkóstolók is kísérik.

A Zempléni Fesztivál június 18-19-i koncertjeinek teljes bevételét az árvízkárosultak javára ajánlják fel a szervezők. Az Antenna Hungária Zrt., mint az esemény főszponzora további 2.000.000 forintot utal át ugyanerre a célra.

 

További részletek és jegyrendelés: www.zemplenifesztival.hu

 

Zempléni Fesztivál EXTRA

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek