2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Zemplén Hangja 2009.

Zemplén Hangja 2009.

Zemplén Hangja 2009.Új, könnyűzenei tehetségkutató verseny indult útjára Pálházáról a napokban, melynek elődöntőjét november 11-én Mikóházán, döntőjét pedig 26-án, Pálházán, a Térségi Művelődési Házban tartották.

A verseny ötletgazdája Skinti Csaba, a Zempléni Fiatalok Zenei Nevelésének Segítésére Egyesület elnöke, a Térségi Művelődési Ház igazgatója volt; a megvalósításhoz Pálháza város önkormányzata és a Sátoraljaújhelyi Kistérség Többcélú Társulása biztosított anyagi hátteret a számtalan egyéb felajánlás mellett. A verseny tétje nem kevesebb volt – a megtisztelő „Zemplén Hangja” cím elnyerése mellett -, mint egy fellépési lehetőség a Házibuli Attilával c. népszerű televíziós műsorban (mely díjat maga a producer Tilinger Attila adott át), továbbá az RNR Média Kiadó és a Házibuli Produkció februárban megjelenő válogatás lemezén való részvétel. A zsűriben számtalan közismert előadóművész és szakember foglalt helyet. A teljesség igénye nélkül: Josh (Josh és Jutta popduó), Dj. Wayko (lemezlovas), Tilinger Attila (Házibuli Attilával produkció). A versenyre közel félszáz jelentkező több mint 20 településről érkezet. A szakmai zsűri közülük minden 3-at tartott arra érdemesnek, hogy a döntőbe juthasson, ahol az alábbi eredmény született:

 

14-18 éves korosztály:

1. helyezett: Görcsös Szabolcs

megosztott 2. hely: Karacs Martina – Perduk Alexandra

3. helyezett: Lőkös Noémi

 

19-25 éves korosztály:

1. helyezett: Turóczi Csaba

2. helyezett: Szabó Milán

3. helyezett: Nagy Anita

 

A folytatás jövő novemberben következik.

 

A versenyzők videói: www.youtube.com/user/muvhazpalhaza#g/u

 

Zemplén Hangja 2009. Zemplén Hangja 2009.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…