2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Visszatérő vendég

Minden könyv kaland. Szellemi, érzelmi – vagy igazi kalandtörténet. Mason Murray regényeiben a paranormális jelenségek még az utóbbin is csavarnak egyet. Legújabb, Visszatérő végzet című könyvének bemutatóját november 29-én, kedden délután 4 órától tartják a Tompa Mihály Könyvtárban.

 Mason Murray nevét sokan ismerik, hiszen több száz novellát publikált különböző, miskolci és országos lapokban. Azt azonban sokáig csak az igazi rajongók tudták, hogy valójában Zibriczki Zoltánnak hívják, Miskolcon született, és bár gyermekkorát Kazincbarcikán töltötte, élete legnagyobb részében a megyeszékhelyen élt. Sőt, éveken át hetente hökkentette meg a miskolci lapolvasókat az Új Hírnökben,meséivel, amelyek között volt sci-fi, thriller, horror, krimi és paródia, a közös bennük a meglepő befejezés volt.

Első könyve, az Elátkozottak városa még 1994-ben megjelent. A második, a Lélekcsapda hosszú szünet után, 2011 őszén, és a napokban látott napvilágot a harmadik, a Visszatérő végzet. Mindhárom könyv misztikus thriller, paranormális jelenségekkel foglalkozó izgalmas kalandregény. Így izgalmasnak ígérkezik a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Tompa Mihály Könyvtárában november 29-én, kedden délután 4 órakor kezdődő találkozó is, amelyen a szerző beszélgetőpartnere Trux Béla író és természetesen a közönség lesz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek