2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

VII: Kistérségi Gála Szikszón

Szikszói Többcélú Kistérségi Társulás szervezésében  VII. Kistérségi Gálát rendeznek Szikszón 2012. június 14.én, délután 1 órától  a Szepsi Iskola aulájában.
Hagyomány már , hogy a Szikszói Többcélú Kistérségi Társulás Igazgatói Munkaközössége évvégén megjutalmazza azokat a gyerekeket., akik Szikszó és térsége 23 településén sikereket értek el.

Azokat jutalmazzák  akik a kistérségi versenyeken első helyezést értek el, a megyei viadalokon 1-3 helyezést vívtak ki maguknak, és azokat, akik részt vettek országos megmérettetésen.

Füzesséri József, Szikszó polgármestere , a Szikszói Többcélú Kistérségi Társulás elnöke arról beszélt, az idén 200 tehetséges gyerek és felkészítő tanára kap könyvjutalmat a rendezvényen.

Kiemelte: Nagy öröm az, hogy ilyen nagy létszámban jutalmazhatnak.  Kétszáz szorgalmas, kitartó, tehetséges diák, akik rájött arra, hogy érdemes tanulni, kitartóan dolgozni, pallérozni a saját magukban meglévő képességet. Legyen az matematika, magyar vagy idegen nyelv, sport, művészetek. Tudják a tanáraiktól, a szüleiktől, a rokonaiktól, a barátaiktól , hogy csak így lehet előre jutni, valóra váltani az álmaikat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…