2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Veres Pál polgármester matematika órát tart a miskolci végzős diákoknak

Veres Pál polgármester matematika órát tart a miskolci végzős diákoknak

A Miskolc Televízió három héttel ezelőtt indította el az érettségizők felkészülését segítő rendhagyó műsorát. A hétköznaponként 17 órakor jelentkező „tanórákat” miskolci középiskolai tanárok tartják. A most csütörtöki azonban a rendkívülinél is rendkívülibb lesz, hiszen Veres Pál polgármester tart matematika-felkészítőt a miskolci diákoknak. A 45 perces előadás során a függvényeket, egyenleteket magyarázza el az érettségizőknek a polgármester, akinek eredeti szakmája matematika-fizika-informatika szakos tanár.

A kormányrendelet értelmében jelenleg csak digitális oktatás zajlik. A távoktatás elsősorban az idén végzős középiskolás diákoknak jelent nagyobb kihívást. A Miskolc Televízió felelősséget érzett abban, hogy saját eszközeivel segítse a diákok érettségire való felkészülését ebben a rendkívüli helyzetben. A televízió vezetését támogatásáról biztosította Veres Pál, Miskolc polgármestere is, aki önmaga is segített kapcsolataival a műsor előkészítésében. A járvánnyal szembeni védekezési munkák mellett pedig örömmel vállalta el a Miskolc Televízió felkérését, hogy ha csak 45 perc erejéig is, de újra katedrára álljon.

Veres Pál matematika órája csütörtökön 17 órakor lesz látható a Miskolc Televízióban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…