2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Válts múzeumi bérletet, nyerj osztálykirándulást!

A MISKOLCI GALÉRIA a múzeumi bérletet váltó osztályok között a tavaszi szünetet követően nyereményként EGY OSZTÁLYKIRÁNDULÁST SORSOL KI

Irány a festői Mátra, a célállomás Mátrafüred és a Hegyi Sportok Bázisa!

Ez lehet a legjobb osztálykirándulás!
A Hegyi Sportok Bázisa által felajánlott 250 ezer forint értékű szervezett program során az osztályok a tanulók életkorának megfelelő tematikából választhatnak: terepsegway oktatás  és akadálypálya kipróbálása, geocaching kincskereső tanösvény-kalandtúra a vadrezervátumban, nordic walking oktatás és túra a Mátra kilátókhoz. A program során a gyermekek/fiatalok megismerkedhetnek a teljesen környezetbarát high-tech közlekedési eszközökkel, bepillantást nyerhetnek a környezettudatos, a természet védelmét szolgáló, szórakoztató szabadidős programok nyújtotta élményekbe. Várja őket a Bázison található KRESZ Park és Mátrai Terepasztal. A Hegyi Sportok Bázisa a nyertes osztály létszámának megfelelően, előzetes egyeztetést követően alakítja ki a programot.

Miért jó a múzeumi bérlet?
Nem csak a nyeremény miatt érdemes bérletet váltani! Ha múzeumi bérleted van, feltárul előtted egy rejtett világ, a múzeumok csodálatos világa! A Színészmúzeumban bekukkanthatsz a színházi kulisszák mögé, színészóriások bőrébe bújhatsz, sztár lehetsz, vagy a csillagokba utazhatsz a bábos foglalkozások segítségével. A Nagy Kunszt Tanulmányi Múzeumban képzőművészeti kísérletekben, kalandtúrákban vehetsz részt. Ha általános iskolás vagy, akkor kreatív foglalkozásokon ismerkedhetsz érdekes témákkal, középiskolásként saját alkotást készíthetsz. A múzeumpedagógiai foglalkozásokon beszélgetünk, filmet nézünk, okosan használjuk az internetet, játszunk és sok-sok meglepetést tartogatunk számodra!

Hogyan lehet megnyerni az osztálykirándulást?
Múzeumpedagógiai bérlet vásárlásával! A bérlet 500 Ft/fő áron váltható és 4 alkalommal használható fel múzeumpedagógiai foglalkozásokra a Nagy Kunszt Tanulmányi Múzeumba és a Színháztörténeti és Színészmúzeumba. A bérletet annyi főre állítjuk ki az iskola/osztály nevére, ahányan megváltják azt, s az osztály ennyi fővel vehet részt a nyereményjátékban is. A bérleteket tárlatvezetésre is fel lehet használni. A megnyert osztálykirándulás időpontját a nyereményt felajánló és az osztály közösen döntik el. A nyeremény 1 alkalomra szól, 1 csoport (osztály számára). A nyeremény max. 40 főig vehető igénybe kísérőkkel (pedagógus, szülő) együtt. Az osztályt kísérő felnőttek az osztálylétszámnak megfelelő arány szerinti fővel vehetik igénybe a szolgáltatást, mely arány nem haladhatja meg a 30%-ot. A bérletet 2012. november 5-től lehet megvásárolni. A nyeremény sorsolása: 2013. április 9.

Életkortól függetlenül: bérlet és nyeremény!
Az általános- és középiskolás osztályok egyaránt válthatnak bérletet, hiszen a Miskolci Galéria a múzeumpedagógiai foglalkozásait korcsoport szerint készíti el. A Hegyi Sportok Bázisa a felajánlott nyereményt a nyertes osztály életkorához igazítja. Az osztálykirándulás értéke nem váltható át készpénzre és más szolgáltatásra sem. A nyeremény utazási költséget nem tartalmaz. A nyertes osztály az utazást egyénileg oldja meg. A bérlet vásárlásával az azt megvásárló elfogadja a nyereményjátékban való részvétel feltételeit. A bérlet ára a múzeum által nyújtott szolgáltatás ellenértéke, és nem a nyereményjátékban való részvétel díja! A szervezők fenntartják a jogot, hogy csak megfelelő számú jelentkező esetén sorsolják ki a nyereményt, erről előzetesen tájékoztatják a bérletet vásárlókat.

A bérletváltásról, a nyereményjátékban való részvétel további feltételeiről, és a nyereményről bővebb tájékoztatás kérhető Vass Nórától: E-mail: muzeumkommunikacio@gmail.com, telefon: 06 30 660 92 99, vagy személyesen a Színészmúzeumban (Miskolc, Déryné u. 3.).

Múzeumi bérlet=osztálykirándulás!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…