2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Triviális Triennálé – Slam Poetry felhívás

Légy Te a Múzeumok Éjszakája sztárja! „Add elő magad” és varázsold el a közönséget, mutasd be a Miskolci Grafikai Triennále neked legjobban tetsző alkotásait!
Ha úgy érzed, hogy szétfeszít a mondanivaló, ha érdekel a művészet és szívesen tartanál egy formabontó tárlatvezetést a saját szövegeddel, jelentkezz!  
A Miskolci Galériában jelenleg is látható a Miskolci Grafikai Triennálé 2017 anyaga, amelyet inspiráló forrásnak szánunk azon slam poetry előadóknak, akik június 24-én, szombaton este 8 órától, a Múzeumok Éjszakáján mutathatják be műsorukat.
Nem kell mást tenned, mint küldeni egy e-mailt a jelentkezes.hermuz@gmail.com címre, a tárgy rovatba írd be: Slam Poetry. Ezt követően megnézheted a kiállítás, hogy ihletet meríthess! Megkötés nincs, minden a kreativitásodon múlik. Előadásod egy előválogatón vesz részt és ha meggyőzted a zsűrit, előtted a lehetőség, hogy a Múzeumok Éjszakája közönsége előtt hozd a legjobb formádat.  A legjobb 5 versenyző a DaruMadár- AirMotion segítségével tényleg szárnyakat kaphat, hiszen az előadáson túl egy repülési lehetőséget is nyernek az idei múzeumi éjszaka legextrémebb résztvevőjének jóvoltából.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…