2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Tetovált titkok nyomában

A gazdagon illusztrált Mindent vagy semmit, az elismert tetoválóművész, Kat von D könyve, a sikerhez vezető útjáról, küzdelméről, és az általa vállalt kockázatokról, a szerelem, az élet, és a művészet terén.

Ez Kat eddigi legbensőségesebb könyve, mely egy őszinte vallomás a vágyairól, félelmeiről, sikereiről, és kudarcairól. Az itt megjelent különleges és nagykaliberű tetoválásokat Kat, kizárólag megjelenő könyvébe szánta. Minden egyes tetoválás Kat kettős elkötelezettségét reprezentálja: az első a művészetének megnyilvánulása, a második a megrendelő személyisége fejlődésének egy látható, fizikai manifesztációja. A szerző könyve sokoldalúságát növelik a benne megjelenő kézírás részletek, vázlatok, és tetoválásról készült képek.

Kat von D az LA Ink öt évig futó televízió sorozat kapcsán vált közismerté, azóta két könyve is a New York Times bestsellerévé vált. A több lábon álló, és milliók által szeretett Katnek saját smink és illatkollekciója jelent meg a Sephoránál, és mindemellett egy galériát is nyitott a hollywoodi tetoválószalonja mellett. A tetoválóművésznő számos hollywoodi híresség körében is rendkívül népszerű.

Kat őszinte írása hét fejezeten keresztül enged olvasóinak betekintést életének kevésbé ismert részeibe, csakúgy, mint hétköznapjaiba, és a tetoválás rutinjába. E könyv, kitűnő olvasmány mindazok számára, akik érdeklődnek a tetoválás művészete és a mögötte rejlő gondolatok és folyamatok iránt. Számukra nem lesz ismeretlen Kat von D neve, akinek tetoválásait viselők, nem csupán a divatot követik, hanem a testükön megjelenő grafikáknak számukra vitathatatlan jelentésük van.

A Mindent vagy semmit alapvetően túlmutat a tetoválások világán – Kat von D ugyanis saját életszemléletét és filozófiáját is „beleégette” a könyvbe. És lássuk be: nem kell ahhoz nekünk is tetoválónak lenni, hogy tanulhassunk egy kreatív és sikeres fiatal nő életéből, aki elérte azt, amire sokan csak vágyunk, azaz szenvedélye lett a munkája, az élete. Ráadásul még népszerű is lett mindezzel – mi ez, ha nem siker.

A Mindent vagy semmitben az írás és a fotográfia kitűnő harmóniája, kellemes kikapcsolódást nyújt mindazok számára, akik meg akarják ismerni Kat élettörténetét, és lélegzetelállító munkáira is kíváncsiak. Ezen inspiráló könyv kiváló feltöltődést nyújt olvasóinak, Kate színes alkotásairól készült kiváló minőségű fotókkal, és csevegő stílusával.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek