2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Tervezd meg a Finlandia Vodka idei fesztiválszettjét!

Jön a nyár és vele együtt jönnek a napsugaras vízparti programok, szabadban átbulizott forró esték. Na és persze a fesztiválok… A Finlandia  és az ArtHungry.com éppen ezért egy kis alkotásra hív: tervezd meg te a márka idei fesztiválszettjét, amelyet a szakmai zsűri mellett a közönség is véleményez. A nyertes munka megjelenik majd a Finlandia Less Ordinary Barban az idei Balaton Sound Fesztiválon.

Éld meg a kivételes pillanatokat, és tervezd meg a hozzá passzoló fesztiválszettet! Olyan kreatív tervezők, grafikusok, divattervezők pályamunkáit várják a kiírók, akik képesek újszerű, fiatalos és dekoratív grafikai elemekben, ruházati vagy fesztiválkiegészítőkben kifejezni kreativitásukat. Legyen az egy megkapó grafika, egy ütős pólóminta, vagy egy menő tervezésű napszemüveg.

A tervezési időszak április 24-én kezdődik, a pályaműveket pedig május 15-től, május 16-ig lehet feltölteni az ArtHungry.com oldalára, amelyet egy hattagú zsűri bírál el. A zsűri tagjai: Kiss Tibor divatmárka tervező, Nádi Boglárka tervezőgrafikus,  Tábori-Simon José tervezőgrafikus, Fehér János régióvezető, Szántó Dénes portfólió márkamenedzser és  Cseri Katalin trade marketing szakértő.

A nyertes alkotás megjelenik majd a cég ajándékai között, a pályázó pedig 200.000 forintos díjazásban részesül, míg a döntősök Balaton Sound Fesztivál napi jegyet kapnak.

A pályázatra 18. életévét betöltött alkotók adhatják be munkájukat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …