2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Te mibe’ vagy yo Tesó? Mutasd meg!

Idén folytatódik a „Te mibe’vagy yo tesó?” című borsodi tehetségkutató, ahová olyan roma és nem roma fiatalok és felnőttek jelentkezését várják, akik tehetséget éreznek magukban valamilyen előadói műfajban, legyen az akár zene, tánc, ének vagy próza.

Az Edelényi Művelődési Központban augusztus 16-án megrendezésre kerülő hagyományőrző tehetségkutatóra 2019. július 15-ig adhatják le az érdeklődők a jelentkezésüket.

Jelentkezni a felhívás szerint többféle módon lehet:

–        írj üzenetet a Máltai Közös Érték Facebook-oldalán

–        tölts fel magadról egy rövid videót Facebook-oldalunkra, vagy a „Te mibe’vagy yo tesó?” Facebook-esemény oldalára, vagy küldd el üzenetben a Máltai Közös Érték oldalán

–        jelentkezz SMS-ben, vagy hívj minket a 30/370-1408 telefonszámon

A beérkezett videókat szakemberekből álló zsűri értékeli és a legjobbaknak lehetőségük van, hogy produkciójukat élőben, közönség előtt is megmutassák az Edelényi Művelődési Központban 2019. augusztus 16-án (pénteken) 14 órától.

Miért érdemes? Mert a legjobb zenészek, zenekarok fellépési lehetőséget vagy stúdiófelvételi lehetőséget kapnak, az egyéb kategóriák díjazottjai pedig tárgynyereményekben részesülnek.

Az esemény a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Közös értékeink, sokszínű társadalom program szervezése – együttműködésben az Észak-Keleti Átjáró Egyesülettel -, melynek célja a roma hagyományok felkutatása és ápolása.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek