2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Társasjátékok ünnepe

IMMÁR 8. ALKALOMMAL TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE®   ÉS TÁRSASJÁTÉKVÁSÁR!
TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE®  ÉS TÁRSASJÁTÉKVÁSÁR  450 asztal, 80 játékmester, több mint 1000 kipróbálható társasjáték, 3500 m2-en, 9 teremben.

PRÓBÁLD KI! ÉLD ÁT! VIDD HAZA! …. TÁRSASJÁTÉKOZNI JÓ! a mottója az immár 8. alkalommal, a Nebuló XXI. Alapítvány és a Gémklub szervezésében, a Gémklub, a Piatnik főtámogatásával,  a Delta Vision és Regio Játék támogatásával 2019. november 23-24-én a Lurdy Ház Konferenciaközpontjában megrendezésre kerülő  TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® ÉS  TÁRSASJÁTÉKVÁSÁR  rendezvénynek.
A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® ÉS TÁRSASJÁTÉKVÁSÁR a modern családi, felnőtt és gyerek társasjátékok országos fesztiválja. Az eseményen sok játékkiadó és -forgalmazó, társasjátékos szervezet, egyesület, klub, társasjátékos szórakozóhely képviselteti magát.
PRÓBÁLD KI!
Ezen a hétvégén közel 450 asztalon, 9 teremben lesz lehetősége a résztvevőknek kipróbálni több mint 1000 kiváló hazai és külföldi logikai-, stratégiai-, parti-, családi- és gyerektársasjátékokat. A rendezvényen társasjátékos egyesületek és kiadók szakavatott játékmesterei segítenek eligazodni a számtalan társasjáték között, illetve segítenek megtalálni mindenki számára a neki való társasjátékot. A társasjáték bemutatókon, játékszabály magyarázatokon találkozhatnak a látogatók társasjáték újdonságokkal, díjazott társasjátékokkal. A fejesztői teremben kipróbálhatók még nem kiadott, fejlesztés alatt álló társasjátékok, így bepillantást nyerhetnek az érdeklődők a társasjátékalkotás kulisszatitkaiba.
ÉLD ÁT!
Társasjátékozni jó! Manapság egyre többen kapcsolódnak be ebbe a generációkat összehozó , tartalmas szabadidős tevékenységbe. Sokaknál a baráti-családi összejövetelek  kihagyhatatlan kellékei a modern és a klasszikus társasjátékok, akár otthon, akár az utazások során. Ezt az élményt bárki megtapasztalhatja az idei TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® rendezvényen. Dinamikusan nő a gémer tásasjátékos közösség létszáma is; a rendezvényen a társasjátékos gémerek is megtalálhatják a játékélmény forrását, mert a magyar nyelvű stratégiai és a történetvezérelt tásasjátékok mellett elhozzuk  számukra a világ társasjáték-újdonságait a Mini Essen terembe. A versenyzés is sokak számára a társasjátékos élmények forrása lesz, akár a Társasjátékos Olympiára kvalifikálták magukat (itt kapnak helyet a döntők közvetítéssel) az év során, akár különféle helyi versenyeken, vetélkedőkön, indulnak. Találkozni lehet a rendezvényen közismert társasjátékos vloggerekkel, bloggerekkel.
VIDD HAZA!
A szervezők célja, hogy mindenki megtalálja a TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® rendezvényen az első vagy legújabb kedvenc modern társasjátékát. Segítünk abban, hogy a társasjátékos élményen túl, magát a kiszemelt társasjátékot is haza is tudja vinni magával minden látogató. A TÁRSASJÁTÉKVÁSÁR-on több boltban kaphatók társasjátékok óriási kedvezménnyel, de a szerencsések meg is nyerhetik versenyeken vagy éppen tombolán. És ne feledjük, hogy már csak egy hónap van karácsonyig!

A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® ÉS TÁRSASJÁTÉKVÁSÁR a családok számára kiváló alkalmat teremt a karácsonyi ráhangolódásra, felkészülésre. Az igazi társasjátékosoknak, a gémereknek az év várva-várt társasjátékos találkozója.

Várjuk a TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® ÉS TÁRSASJÁTÉKVÁSÁR rendezvényen, a Lurdy Házban, 2019. november 23-24-én az alkalmi és a rendszeres társasjátékosokat, a társasjátékos gémereket. Mindazokat, akik még csak most ismerkednek vagy újraismerkednek a társasjátékozással. Családokat, baráti társaságokat, egyedülállókat, iskolai csoportokat, társasjáték-fejlesztőket, illetve azokat, akik csak egy tartalmas hétvégi programot szeretnének vagy akár csak kedvezményesen akarják megvásárolni a karácsonyi ajándékot!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek