2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 354 HUF
1 GBP 413 HUF

Táncra fel! – flashmob akció készül Miskolcon

Különleges flashmob akcióval hívják fel a figyelmet a Miskolci Balett tagjai és helyi diákok áprilisi 2-án 11 órától az április végén megrendezésre kerülő Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztiválra.
Majdnem ötven táncos mozdul majd egyszerre a Szinva-teraszon, bebizonyítva, hogy a kortárstánc nem egy elvont, megfoghatatlan valami, hanem szórakoztató, érdekes és mindenki számára érthető. A táncakcióban a Miskolci Baletten kívül a Balázs Győző Református Líceum és az eLTE Best Dance Company táncosai is részt vesznek, együtt népszerűsítve a táncot és felejthetetlen élményt szerezve a belvárosba látogató közönségnek. A flashmobhoz bárki csatlakozhat, így igazi közösségi táncélményt szerezhetnek a bátor vállalkozók. A Miskolci Nemzeti Színház közösségi oldalára kerül majd fel az a videó, amiből bárki elsajátíthatja a tervezett koreográfiát.
Az akció célja felhívni a figyelmet a Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztiválra, amelyet idén először rendez meg a teátrum április 25-29. között. A találkozó programjában a hazai táncélet nagyjai mellett francia, lengyel, olasz és német együttesek is bemutatkoznak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum