2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

Táncra fel! – flashmob akció készül Miskolcon

Különleges flashmob akcióval hívják fel a figyelmet a Miskolci Balett tagjai és helyi diákok áprilisi 2-án 11 órától az április végén megrendezésre kerülő Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztiválra.
Majdnem ötven táncos mozdul majd egyszerre a Szinva-teraszon, bebizonyítva, hogy a kortárstánc nem egy elvont, megfoghatatlan valami, hanem szórakoztató, érdekes és mindenki számára érthető. A táncakcióban a Miskolci Baletten kívül a Balázs Győző Református Líceum és az eLTE Best Dance Company táncosai is részt vesznek, együtt népszerűsítve a táncot és felejthetetlen élményt szerezve a belvárosba látogató közönségnek. A flashmobhoz bárki csatlakozhat, így igazi közösségi táncélményt szerezhetnek a bátor vállalkozók. A Miskolci Nemzeti Színház közösségi oldalára kerül majd fel az a videó, amiből bárki elsajátíthatja a tervezett koreográfiát.
Az akció célja felhívni a figyelmet a Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztiválra, amelyet idén először rendez meg a teátrum április 25-29. között. A találkozó programjában a hazai táncélet nagyjai mellett francia, lengyel, olasz és német együttesek is bemutatkoznak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…