2023. 03. 22. szerda

Beáta, Izolda, Lea
1 EUR 392 HUF
1 GBP 445 HUF

Tanácsadás videoüzenetekben

Újra BORSMENTA a Női Erőforrás, Család és KarrierPONT Facebook oldalán. Az önfejlesztő, közérzetjavító, praktikus tudnivalókkal teli kisfilmsorozatban szakemberek tanácsai, ötletes megoldásai segíthetnek frissebbé tenni a terhekkel teli hétköznapokat két hónapon át.

Péntekenként Ábrahámi Andrea funkcionális tréner, masszőr étrendről, fogyókúrához kapcsolódó mechanizmusokról, a testmozgás jelentőségéről és annak hatásáról osztja meg tapasztalatait. A szakember négygyermekes édesanya, aki  mindig sportolt valamit. Különös vonzódása van a keleti harcművészetekhez, de az igazi szerelem a mindent ötvöző funkcionális edzés. Két éve fogalmazódott meg benne, hogy hivatásszerűen is ezzel akar foglalkozni. Az egészséges étrend kapcsán is több módszert, diétát kipróbált, és saját tapasztalatait kamatoztatva ad tanácsot a hozzá fordulóknak, mindig egyénre szabottan.

A Női Erőforrás, Család és KarrierPONT legnépszerűbb programjai között tartja számon a vegán főzőklubot. Ezúttal a program vezetője Dr.Benkéné Simkó Beáta vegaszakács netspotokban ad praktikus tanácsokat a műfaj szerelmeseinek étel és italkészítéshez.  A speciális gasztronómia iránt érdeklődők gyakran egészségügyi okok miatt vagy gyermekük ételérzékenységére tekintettel figyelik a hasznos tudnivalókat, melyeket most kiemelten a téli és tavaszi étrend kapcsán állít össze a szakember.

Miért lehet fontos, hogy natúr, házi kozmetikumokat használjunk? Mert egészséges? Mert megbízható? Mert magyar termék? Mert nem csak a bőrünket, hanem a környezetünket is védjük? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Kiss Ágnes, aki a természetes anyagok széleskörű felhasználását tűzte ki célul a szépségápolásban. Videosorozatában otthon elkészíthető kozmetikumokat, házi praktikákat is ajánl.

Keddenként a gyermekkori nyelvtanulás a téma. Ferenciné Barabás Emőke angol nyelvtanár beszél arról, miért és miként lehet kisgyermek korban hatékonyan több idegen nyelvet is elsajátítani. A pedagógus két kislány édesanyja, aki 15 éve foglalkozik angol nyelvoktatással és mindig inspirálja a kicsik lelkesedése.

Újra előkerülnek e mellett a korábban már közzétett filmek is. Kishonthy-Kardos Rita coach, Juhász Zsófia párkapcsolati terapeuta, Szabó-Tóth Kinga szociológus videoüzenetei is terítékre kerülnek a Női Erőforrás, Család és KarrierPONT Facebook-oldalán. A filmeket a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda készíti. Érdemes figyelni!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megújul az Ajtósi Dürer sor
1 milliárd forintból újul meg az Ajtósi Dürer sor és a Zichy Géza utca egy-egy szakasza: a Dürer Park projekt részeként zöldfelületek, biztonságos ker…

További cikkek