2022. 01. 19. szerda

Sára, Márió
1 EUR 357 HUF
1 GBP 427 HUF

Tanácsadás videoüzenetekben

Újra BORSMENTA a Női Erőforrás, Család és KarrierPONT Facebook oldalán. Az önfejlesztő, közérzetjavító, praktikus tudnivalókkal teli kisfilmsorozatban szakemberek tanácsai, ötletes megoldásai segíthetnek frissebbé tenni a terhekkel teli hétköznapokat két hónapon át.

Péntekenként Ábrahámi Andrea funkcionális tréner, masszőr étrendről, fogyókúrához kapcsolódó mechanizmusokról, a testmozgás jelentőségéről és annak hatásáról osztja meg tapasztalatait. A szakember négygyermekes édesanya, aki  mindig sportolt valamit. Különös vonzódása van a keleti harcművészetekhez, de az igazi szerelem a mindent ötvöző funkcionális edzés. Két éve fogalmazódott meg benne, hogy hivatásszerűen is ezzel akar foglalkozni. Az egészséges étrend kapcsán is több módszert, diétát kipróbált, és saját tapasztalatait kamatoztatva ad tanácsot a hozzá fordulóknak, mindig egyénre szabottan.

A Női Erőforrás, Család és KarrierPONT legnépszerűbb programjai között tartja számon a vegán főzőklubot. Ezúttal a program vezetője Dr.Benkéné Simkó Beáta vegaszakács netspotokban ad praktikus tanácsokat a műfaj szerelmeseinek étel és italkészítéshez.  A speciális gasztronómia iránt érdeklődők gyakran egészségügyi okok miatt vagy gyermekük ételérzékenységére tekintettel figyelik a hasznos tudnivalókat, melyeket most kiemelten a téli és tavaszi étrend kapcsán állít össze a szakember.

Miért lehet fontos, hogy natúr, házi kozmetikumokat használjunk? Mert egészséges? Mert megbízható? Mert magyar termék? Mert nem csak a bőrünket, hanem a környezetünket is védjük? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Kiss Ágnes, aki a természetes anyagok széleskörű felhasználását tűzte ki célul a szépségápolásban. Videosorozatában otthon elkészíthető kozmetikumokat, házi praktikákat is ajánl.

Keddenként a gyermekkori nyelvtanulás a téma. Ferenciné Barabás Emőke angol nyelvtanár beszél arról, miért és miként lehet kisgyermek korban hatékonyan több idegen nyelvet is elsajátítani. A pedagógus két kislány édesanyja, aki 15 éve foglalkozik angol nyelvoktatással és mindig inspirálja a kicsik lelkesedése.

Újra előkerülnek e mellett a korábban már közzétett filmek is. Kishonthy-Kardos Rita coach, Juhász Zsófia párkapcsolati terapeuta, Szabó-Tóth Kinga szociológus videoüzenetei is terítékre kerülnek a Női Erőforrás, Család és KarrierPONT Facebook-oldalán. A filmeket a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda készíti. Érdemes figyelni!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Milyen képet tegyünk a falra?
Igazából nincsen semmilyen konkrét szabály arra vonatkozóan, hogy milyen képekkel dobjuk fel az otthonunkat, de mi összeszedtünk pár tanácsot, ötletet…

További cikkek

Oltási akció
Az omikron vírusvariáns már Magyarországon is erőteljesen terjed, várhatóan tovább emelkedik a fertőzöttek száma. Ez a vírusvariáns rendkívül fertőzők…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum