2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Szükség és remény

Milyen mozgástere van azoknak az iskoláknak, amelyekbe nagy számmal járnak hátrányos helyzetű tanulók? Hogyan fejődhetnek tovább, milyen módon alakíthatják át pedagógiai kultúrájukat? – ez a kiemelt témája a pedagógus, oktatáskutató szakemberek miskolci találkozójának.
A Miskolci Egyetem Tanárképző Intézete ötödik alkalommal rendezi meg a Taní-tani Konferenciát, mely az ország pedagógus-társadalmának kiemelt fórumává vált az elmúlt években. Az idei cím: Szükség és remény.

A hagyományos elméleti-tudományos szekciók mellett a szervezők teret adnak a gyakorló pedagógusok tanácskozásának is. A Hátrány és Iskola Szakmai Műhely (HISZEM) szekciója olyan iskolák aktív pedagógusait látja vendégül, amelyek vagy átestek már egy sikeres, átfogó innováción, vagy – súlyos problémáikat tapasztalva – a közeljövőben terveznek hasonlót. Kerekasztal-beszélgetés formájában nyílik lehetőség a tapasztalatok, elképzelések, konkrét ötletek (és félelmek) megvitatására, megosztására. A beszélgetés Kállai Ernő, a nemzetiségi és etnikai kisebbségi jogok országgyűlési biztosa nyitóelőadásával kezdődik.

Az V. Miskolci Taní-tani Konferencia február 3-án, pénteken délelőtt 10 órakor kezdődik a Miskolci Egyetem C/2-es épületében (műhelycsarnok).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…