2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Sztárok a REÖK-ben, a Múzeumok Éjszakáján

Sztárok a REÖK-ben, a Múzeumok Éjszakáján

Sztárok a REÖK-ben, a Múzeumok ÉjszakájánTompos Kátya, Gálvölgyi János, Széles László, Szabó Kimmel Tamás, Novák Péter több ezer látogató mellett ellátogatott a Múzeumok Éjszakája szegedi eseményeire. A művészek a Szegedi Szabadtéri My Fair Lady próbájának szünetében tekintették meg a REÖK-ben megrendezett XII. Nyári Tárlatot.

Ez az este más volt, mint a hétköznapok nyugalmas éjszakái, mert az idén is csatlakozott a REÖK (Regionális Összművészeti Központ) a Múzeumok Éjszakája eseményhez. A rendezvényt meglátogatták a Szabadtéri My Fair Lady produkciójának sztárjai is: Tompos Kátya, Gálvölgyi János, Széles László, Novák Péter és Szabó Kimmel Tamás mellett közel 3500 látogató tekintette meg a magyar kortárs képzőművészetet bemutató XIII. Táblaképfestészeti Biennálét és a darmstadi kortárs képzőművészeti kiállítást. Tompos Kátyának sokat időzött Galambos Tamás Tessék választani című festménye előtt. Gálvölgyi János unokájával és feleségével sétált a REÖK kiállítótermében. Sok vendég megismerve állította meg pár kedves szóra a művészeket, sok sikert kívánva a My Fair Lady Dóm téri premierjéhez.

Az eső és a rossz idő nem jelentett akadályt – fiatalok, és idősek, családosok és magányos nézelődők egyaránt megtekintették a kiállításokat. A Múzeumok Éjszakája szegedi eseményei sikeresek voltak. A Szegedi Szabadtéri Játékok által üzemeltetett REÖK egész nyáron várja a látogatókat, sőt Szabadtéri előadásnapokon, hosszított nyitva tartással este 9 óráig és Szabadtéri belépőjeggyel ingyenesen tekinthetőek meg a tárlatok.

 

letölthető videó a Múzeumok Éjszakájáról :  http://szegediszabadteri.szinhaz.org/sajtokozlemeny/

 

Sztárok a REÖK-ben, a Múzeumok Éjszakáján

Fotók: Tompos Kátya a REÖK-ben, a My Fair Lady művészei a REÖK-ben

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…